Αχαϊα

Πάτρα Ενωμένη: Φιλολαϊκή πολιτική στην πράξη και όχι στα λόγια κ. Τουλγαρίδη.

Ακούστε το άρθρο

Προφανώς ενοχλούνται στη δημοτική αρχή και  δεν αντέχουν την κριτική που άσκησα ως μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Κοινωνικού Οργανισμού του Δήμου Πατρέων και ως δημοτικός σύμβουλος της  παράταξης  «Πάτρα Ενωμένη», στη σχετική συζήτηση για τον οικονομικό απολογισμό του έτους 2020.

Για τον Πρόεδρο του Κοινωνικού Οργανισμού του Δήμου Πατρέων κ. Τουλγαρίδη που ισχυρίζεται ότι: «o κ. Σβόλης ζητά υποκριτικά και ξεδιάντροπα, οι λιγότερο φτωχοί να πληρώσουν για το φαί των εξαθλιωμένων».

 Ζητώ τα χρήματα που έχουν ήδη εγκριθεί, από το Διοικητικό Συμβούλιο του Οργανισμού, για τις επισιτιστικές ανάγκες των αδύναμων συμπολιτών μας, να δαπανώνται για αυτόν τον σκοπό και να ασκούμε φιλολαϊκή πολιτική στην πράξη και όχι στα λόγια. Τόσο απλά, τόσο ξεκάθαρα.

Εσείς κ. Τουλγαρίδη προτείνατε 1.260.000,00 ευρώ για διατροφικές ανάγκες και εσείς δαπανήσατε μόλις 462.489,61 εξ αυτών. Τα υπόλοιπα 800.000,00 ευρώ; Σας φταίνε τα αντιλαϊκά κόμματα της Νέας Δημοκρατίας, του ΣΥΡΙΖΑ και του ΠΑΣΟΚ; Ή μήπως τα Ευρωπαϊκά προγράμματα με τα οποία στηρίζετε τη μαρξιστική σας πολιτική;

Ας προσέχει αυτός που κατήργησε το δεκατιανό των άπορων μαθητών, αυτός που κατήργησε τον 16ο παιδικό σταθμό, τον λόγο του απέναντι σε αυτόν που απαίτησε και πέτυχε την αύξηση της χρηματοδότησης του Οργανισμού από τον Δήμο Πατρέων επ΄ ωφελεία των ευπαθών κοινωνικά ομάδων.

Όλη η επικαιρότητα