Αχαϊα Ηλεία Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας

Αισιόδοξα μηνύματα για το 2,5 ετών αγοράκι που έπεσε σε λαγκάδι στο Καπελέτο

Ακούστε το άρθρο

Αισιόδοξα είναι τα μηνύματα για την κατάσταση της υγείας του μόλις δυόμιση ετών αγοριού από την Βουλγαρία, το οποίο έπεσε προχθές το απόγευμα σε λαγκάδι με μισό μέτρο νερό στην περιοχή του Καπελέτου Βάρδας και νοσηλεύεται στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο του Ρίου.

Το παιδί από το πρωί του Σαββάτου δεν έχει μηχανική υποστήριξη και μπορεί και αναπνέει μόνο του και οι γιατροί περιμένουν να δουν πώς θα εξελιχθούν τα πρώτα εικοσιτετράωρα και πώς θα ανταποκριθεί στην φαρμακευτική αγωγή, προκειμένου στην πορεία να διαπιστώσουν εάν έχουν προκληθεί άλλες βλάβες, καθώς έμεινε για αρκετή ώρα μέσα στο νερό…

Όπως ανέφερε και στο χθεσινό ρεπορτάζ της η εφημερίδα ‘Πατρίς’, το παιδί διέφυγε της προσοχής των δικών του και περπάτησε σε απόσταση περίπου πενήντα μέτρων από το σημείο που βρίσκονται τα πρόχειρα καταλύματά τους, γλίστρησε και έπεσε με το πρόσωπο μέσα στο νερό. Όταν το αναζήτησαν και το βρήκαν οι γονείς του, το παιδί δεν είχε τις αισθήσεις του και μεταφέρθηκε σε σοβαρή κατάσταση στο Κέντρο Υγείας Βάρδας.

Εκεί οι γιατροί έκαναν υπεράνθρωπες προσπάθειες και χάρη στις δικές τους ενέργειες αντιστράφηκαν οι αρχικές δυσοίωνες προβλέψεις για την υγεία του. Πλέον, αναμένεται να περάσουν τα πρώτα κρίσιμα εικοσιτετράωρα για να μπορέσουν και οι γιατροί του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου του Ρίου να μιλήσουν με βεβαιότητα για την κατάστασή του.

Όλη η επικαιρότητα