Αχαϊα

Πάτρα: Αισιόδοξα νέα για τον 5χρονο που τραυματίστηκε όταν έπεσε από καρότσα αγροτικού

Ακούστε το άρθρο

Το παιδί έχει αποσωληνωθεί και η κατάσταση των τραυμάτων του είναι σταθερή

Ευχάριστα είναι τα νέα για το πεντάχρονο αγόρι το οποίο τραυματίστηκε σοβαρά, την Τετάρτη, όταν έπεσε από την καρότσα του αγροτικού οχήματος της οικογένειάς του στις Πόρτες Αχαΐας.

Το παιδάκι βρέθηκε κάτω από τις ρόδες του οχήματος με αποτέλεσμα να χτυπήσει και να μεταφερθεί αρχικά στο Καραμανδάνειο Νοσοκομείο Παίδων της Πάτρας και στη συνέχεια στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας Παίδων του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Πατρών.

Όπως ανέφερε, μιλώντας στο thebest.gr, ο διευθυντής της ΜΕΘ Παίδων, στο νοσοκομείο του Ρίου, Ανδρέας Ηλιάδης, το παιδί έχει πολύ καλή εξέλιξη και έχει αποσωληνωθεί, καθώς τα τραύματά του είναι σταθερά.

Μάλιστα, είναι πιθανό να βγει από τη ΜΕΘ Παίδων και να διακομιστεί για περαιτέρω νοσηλεία στο Καραμανδάνειο Νοσοκομείο Παίδων της Πάτρας. Ο μικρός έχει επαφή και επικοινωνία με το περιβάλλον και, μάλιστα, έχει συναντηθεί με τους γονείς του, οι οποίοι είναι πολύ ευχαριστημένοι από την εξέλιξη της υγείας του γιού τους.

Αλλά και ο διευθυντής της ΜΕΘ Παίδων, στο νοσοκομείο του Ρίου, Ανδρέας Ηλιάδης, δεν έκρυψε τη χαρά και την ικανοποίησή του για την εξέλιξη της υγείας του πεντάχρονου και δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει, όλους όσοι συνέβαλαν στην προσπάθεια, όπως το ΕΚΑΒ, το Καραμανδάνειο και τους ανθρώπους της ΜΕΘ Παίδων.

Όλη η επικαιρότητα