Αχαϊα

Πάτρα: Γερή μπάζα για «ποντικούς» που διέρρηξαν διαμέρισμα – Στις €150.000 η λεία

Το «δίδυμο» φαίνεται ότι έχει απασχολήσει επανειλημμένα την Ασφάλεια Πάτρας, καθώς έχουν διαρρήξει με τον ίδιο τρόπο πολλά διαμερίσματα στην ευρύτερη περιοχή

Ήξεραν πού να χτυπήσουν και τι θα έβρισκαν οι άγνωστοι «ποντικοί» που διέρρηξαν το διαμέρισμα γνωστής οικογένειας της Πάτρας στον έκτο όροφο πολυκατοικίας στην πλατεία Υψηλών Αλωνίων και έφυγαν αθέατοι με τις τσέπες γεμάτες τιμαλφή.

Οι δράστες ήταν δυο άνδρες που μιλούσαν σπαστά ελληνικά, ένας γείτονας που ένας σωματώδης και ένας μικρόσωμος, σύμφωνα με την μαρτυρία του ενοίκου του πέμπτου ορόφου που τους είδε να βγαίνουν από την πολυκατοικία και τους καταδίωξε, αλλά κατάφεραν να του ξεφύγουν και δεν εντοπίστηκαν από τις έρευνες των αστυνομικών.

Προηγουμένως, οι δυο διαρρήκτες είχαν εκμεταλλευτεί την απουσία των ενοίκων του διαμερίσματος, είχαν παραβιάσει την πόρτα και είχαν αρπάξει κοσμήματα και χρυσαφικά αξίας 150.000 ευρώ! Το «δίδυμο» φαίνεται ότι έχει απασχολήσει επανειλημμένα την Ασφάλεια Πάτρας, καθώς έχουν διαρρήξει με τον ίδιο τρόπο πολλά διαμερίσματα στην ευρύτερη περιοχή.

Όλη η επικαιρότητα