Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας

Πάτρα: Για απόπειρα ανθρωποκτονίας κατηγορείται ηλικιωμένος «πιστολέρο»

images.jpg
Ακούστε το άρθρο

Βαρύτερο απ’ ό,τι φάνηκε αρχικά είναι το κατηγορητήριο για τον ηλικιωμένο «πιστολέρο» που άρχισε να πυροβολεί, επειδή ενοχλήθηκε από τη… φασαρία έξω από το σπίτι του στην Έξω Αγιά της Πάτρας!

Ο εισαγγελέας Πλημμελειοδικών Πατρών του άσκησε δίωξη για απόπειρα ανθρωποκτονίας, απειλή, παράνομη οπλοχρησία και οπλοκατοχή.

Ο 86χρονος δράστης είχε καυγαδίσει αρχικά με έναν 34χρονο που φώναζε έξω από το παράθυρό του και στη συνέχεια τον απείλησε, σημαδεύοντας τον με ένα πιστόλι. Οι δύο αδελφές του θύματος ηλικίας 36 και 25 χρόνων, που κατοικούν δίπλα, έτρεξαν να βοηθήσουν τον 34χρονο και ο «πιστολέρο» πυροβόλησε δύο φορές εναντίον τους, ευτυχώς χωρίς να τις τραυματίσει!

Μετά τη σύλληψη του ηλικιωμένου από άνδρες της ομάδας ΔΙ.ΑΣ., κατασχέθηκαν το πιστόλι με τρία φυσίγγια στον γεμιστήρα του, μια βολίδα κρότου και μια κυνηγετική καραμπίνα, που ήταν επίσης οπλισμένη με τρία φυσίγγια. Σε έρευνα που έκαναν οι αστυνομικοί της Ασφαλείας στο διαμέρισμα του δράστη, κατέσχεσαν ακόμη ένα πιστόλι ρίψης φωτοβολίδων, μια πλαστική θήκη πιστολιού, 41 φυσίγγια κρότου λάμψης, τέσσερα φυσίγγια πυροβόλου όπλου διαφόρων διαμετρημάτων και έναν κάλυκα πιστολιού.



protothema.gr

Όλη η επικαιρότητα