Categories: Αχαϊα

Πάτρα: Η κεταμίνη και ο δίαυλος επικοινωνίας Μάνου και Ρούλας – Τι λέει ο Κατερινόπουλος

Share

Αποκαλύψεις που δεν θα είναι ευνοϊκές για την οικογένεια Δασκαλάκη – Πισπιρίγκου, προέβλεψε για το επόμενο διάστημα ο ταξίαρχος εν αποστρατεία Θανάσης Κατερινόπουλος, ο οποίος μίλησε τόσο για την προμήθεια της κεταμίνης όσο και τον τρόπο με τον οποίο εξακολουθούν να επικοινωνούν οι γονείς μεταξύ τους, παρά το γεγονός ότι η Ρούλα Πισπιρίγκου βρίσκεται πίσω από τα κάγκελα των φυλακών Κορυδαλλού.

Να σημειωθεί ότι οι Αρχές έχουν επιδοθεί σε αγώνα δρόμου προκειμένου να διαπιστώσουν την διαδρομή της κεταμίνης με την οποία η Ρούλα Πισπιρίγκου κατηγορείται ότι σκότωσε την 9χρονη κόρη της. Χθες μάλιστα, η ανακρίτρια που χειρίζεται την υπόθεση, υπέβαλλε αίτημα προς τον Εθνικό Οργανισμό Φαρμάκων, ζητώντας να της διαβιβαστούν στοιχεία για τη θανατηφόρα ουσία.

Από χώρο των τοξικομανών η προμήθεια της κεταμίνης;

Από την πλευρά του, ο ταξίαρχος εν αποστρατεία, Θανάσης Κατερινόπουλος, μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star με τη Μάρα Ζαχαρέα, εξέφρασε την άποψη ότι δε θα βρεθεί κανένα ίχνος της κεταμίνης σε τηλέφωνα και ηλεκτρονικούς υπολογιστές της Ρούλας και ότι προμηθεύτηκε την ουσία από τον χώρο των τοξικομανών.

«Πιστεύω ότι δε θα προκύψει μέσα από την έρευνα σε υπολογιστές, τάμπλετ κλπ. η διαδικασία αγοράς της κεταμίνης. Δεν ήταν τόσο χαζή να αγοράσει κεταμίνη από εκεί», είπε αρχικά.

«Έχω πει κατ’ επανάληψη ότι η κεταμίνη χρησιμοποιείται από πάρα πολλούς ασθενείς – χρήστες ως υποκατάστατο στις διάφορες πιάτσες ναρκωτικών. Άνετα κάποιος θα μπορούσε να προμηθευτεί την ουσία από κάποιο στέκι ναρκομανών της Πάτρας. Δεν είναι απαραίτητο ότι πήγε η ίδια η Ρούλα. Θα μπορούσε να πάει οποιοδήποτε άλλος δικός της, φίλος, γνωστός κλπ.», υπογράμμισε ο κ. Κατερινόπουλος και πρόσθεσε: «Οποιοσδήποτε έδωσε αυτή την κεταμίνη σε οποιοδήποτε πρόσωπο που υποψιάζεται ότι μπορεί να έχει σχέση να πάει να το καταθέσει, να μη φοβάται τη σύλληψη. Προφανώς δεν ήξερε ότι θα χορηγηθεί σε παιδί».

«Υπάρχει δίαυλος επικοινωνίας μεταξύ Ρούλας και Μάνου»

Στη συνέχεια της τοποθέτησής του, ο κ. Κατερινόπουλος σχολίασε τη συνέντευξη της Ρούλας Πισπιρίγκου μέσα από τη φυλακή, στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» και τον Γιώργο Σόμπολο.

«Αυτή η γυναίκα λέει ότι έχει χάσει τον ύπνο της. Τώρα τον έχασε τον ύπνο της; Δεν τον είχε χάσει όταν είχε χάσει τα άλλα δύο παιδιά; Αυτή τη στιγμή φέρεται ως κατηγορούμενη για τον θάνατο της Τζωρτζίνας. Στη συνέντευξη δε μίλησε για τη Τζωρτζίνα, αλλά για τα άλλα δύο παιδιά, το πανάκι κτλ.», επεσήμανε ο ταξίαρχος.

«Και αυτή και ο σύζυγός της ρίχνουν τη μπάλα στην εξέδρα. Γιατί; Γιατί γνωρίζουν. Πώς γνωρίζει τι κάνει ο Μάνος μέσα από τη φυλακή; Ότι μένει στην Αθήνα, ότι κινείται με τη μηχανή, ότι έχει φίλη, ότι συζεί με άλλες δύο, μία κλπ. Άρα υπάρχει δίαυλος επικοινωνίας. Ξέρουν πολύ καλά τι λένε. Οσονούπω θα έρθουν και τα αποτελέσματα, που δε θα είναι ευνοϊκά για την οικογένεια γενικώς», κατέληξε ο κ. Κατερινόπουλος.