Αχαϊα

Πάτρα: Είχε καταπιεί ακόμα 78 συσκευασίες με ναρκωτικά ο 64χρονος κρατούμενος – Δεν πίστευαν στα μάτια τους οι αστυνομικοί

Ακούστε το άρθρο

Απίστευτο κι όμως αληθινό, αυτό που έζησαν οι αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πάτρας, όταν κλήθηκαν από τους ιατρούς Νοσοκομείου να κατασχέσουν ακόμη 78 συσκευασίες με ναρκωτικές ουσίες, οι οποίες βρέθηκαν στην κατοχή του 64χρονου κρατούμενου που είχε συλληφθεί την περασμένη Τρίτη κατά την διάρκεια μεταγωγής του από το ένα σωφρονιστικό κατάστημα σε άλλο.

Ειδικότερα, ο 64χρονος κατά την παραμονή του ως κρατούμενος, σε νοσοκομείο της Πάτρας, απέβαλλε από τον οργανισμό του 74 (!) συσκευασίες που περιείχαν συνολικά 148 γραμμάρια κάνναβης, 3 συσκευασίες που περιείχαν συνολικά 10,3 γραμμάρια κοκαΐνης και μια συσκευασία με 2,2 γραμμάρια ηρωίνης, οι οποίες κατασχέθηκαν από τους αστυνομικούς. Υπενθυμίζεται ότι, οι αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Πατρών αξιοποιώντας πληροφορίες και με τη συνδρομή αστυνομικών του Τμήματος Μεταγωγών Δικαστηρίων Πατρών, είχαν πραγματοποιήσει στις 16-4-2018, έλεγχο στις αποσκευές του δράστη, κατά τη διάρκεια μεταγωγής του από ένα σωφρονιστικό κατάστημα σε άλλο.
Κατά τον έλεγχο είχαν εντοπίσει και κατασχέσει 147 αυτοσχέδιες συσκευασίες, που περιείχαν 260,7 γραμμάρια κάνναβης και ακόμη μια συσκευασία με 164 γραμμάρια της ίδιας ναρκωτικής ουσίας, τα οποία ο δράστης είχε επιμελώς κρύψει σε δύο μπουκάλια σαμπουάν, που μετέφερε στις αποσκευές του.

Ο 64χρονος κρατούνταν σε σωφρονιστικό κατάστημα με ένταλμα σύλληψης και προσωρινής κράτησης του 4ου Ανακριτικού Τμήματος Ναρκωτικών του Πρωτοδικείου Αθηνών, για υπόθεση διακίνησης ναρκωτικών και συμμετοχής σε εγκληματική οργάνωση.

Συνολικά ο δράστης κατά τη μεταγωγή του επιχείρησε να εισαγάγει στις φυλακές σχεδόν 600 γραμμάρια ναρκωτικών τα οποία είτε είχε καταπιεί είτε είχε επιμελώς κρύψει στις αποσκευές του. Την προανάκριση ενήργησαν οι αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών.

Όλη η επικαιρότητα