Αχαϊα

Πάτρα: Ίχνη διάρρηξης στο σπίτι της οικογένειας Δασκαλάκη – Πισπιρίγκου στην οδό Μπιζανίου

Νωρίς το μεσημέρι οι δικηγόροι που εκπροσωπούν συγγενείς της σπιτονοικοκυράς Ευγενίας Κούτρα πήγαν στο διόροφο όπου έμενε και οι οικογένεια Δασκαλάκη - Πισπιρίγκου και με την βοήθεια κλειδαρά μπήκαν στο σπίτι.
Ακούστε το άρθρο

Ιχνη παραβιάσεων στο διόροφο της οδού Μπιζανίου27 έχουν διαπιστωθεί, καθώς φαίνεται να υπάρχει παραβίαση των εισόδων του 1ου και του 2ου ορόφου.

Νωρίς το μεσημέρι οι δικηγόροι που εκπροσωπούν συγγενείς της σπιτονοικοκυράς Ευγενίας Κούτρα πήγαν στο διόροφο όπου έμενε και οι οικογένεια Δασκαλάκη – Πισπιρίγκου και με την βοήθεια κλειδαρά μπήκαν στο σπίτι.

Χωρίς να έχει εκδοθεί η απόφαση, μετά τη συζήτηση των ασφαλιστικών μέτρων για να παραδοθούν τα κλειδιά από το ακίνητο της οδού Μπιζανίου, οι δικηγόροι, Κωνσταντίνος Λέων και Ανδρέας Θεοδωρόπουλος, υποστηρίζοντας πως εφόσον υπάρχουν οι νόμιμοι κληρονόμοι τους οποίους εκπροσωπούν άνοιξαν την κεντρική είσοδο.

Οπως υποστήριξαν ανέβηκαν στον πρώτο όροφο όπου βρήκαν παραβιασμένη την πόρτα, δεν συνέχισαν προς τον 2ο όροφο και στη συνέχεια αποχώρησαν.

Σύμφωνα με πληροφορίες και η είσοδος του 2ου ορόφου όπου διέμενε η σπιτονοικοκυρά έχει παραβιαστεί, δεδομένου ότι οι κλιεδαριές είναι παλαιού τύπου και εύκολα μπορούν να παραβιαστούν.

Πάντως όπως δείχνουν φωτογραφίες που εξασφάλισε το tempo24 από τον πρώτο όροφο του ακινήτου , στον χώρο που είναι σχεδόν άδειος υπάρχουν μόνο ορισμένα παιδικά παιχνίδια. Θυμίζουμε πως τον συγκεκριμένο χώρο χρησιμοποιούσε ο Μάνος Δασκαλάκης ως στούντιο.

Δείτε φωτογραφίες του tempo24.news από το εσωτερικό του σπιτιού: 

Ασφαλιστικά μέτρα

Υπενθυμίζεται πως σήμερα συζητήθηκαν στο Ειρηνοδικείο Πατρών τα ασφαλιστικά μέτρα που κατέθεσαν οι συγγενείς της Ευγενίας Κούτρα ζητώντας να τους παραδοθούν τα κλειδιά από το πρώην ζεύγος Δασκαλάκη-Πισπιρίγκου.

Η απόφαση αναμένεται τη Δευτέρα.

Όλη η επικαιρότητα