Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας

Πάτρα: Καταδρομική επίθεση σε κατάστημα τα ξημερώματα-Τα έκαναν “γυαλιά καρφιά”

Ακούστε το άρθρο

Οι δράστες φέρεται να είχαν απειλήσει τον ιδιοκτήτη

Σοβαρές υλικές ζημιές προκάλεσαν άγνωστοι τα ξημερώματα σε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος στην οδό Μπενιζέλου Ρούφου και Σωσιπάτρου.

Πρόκειται για το ίδιο κατάστημα στο οποίο το απόγευμα του Σαββάτου, όπως έγραψε το tempo24.news,  δύο άνδρες προκάλεσαν επεισόδιο κατά θαμώνων . Σύμφωνα μάλιστα με αυτόπτες μάρτυρες κατά τη διάρκεια του επεισοδίου απείλησαν με μαχαίρια. Όταν μάλιστα οι φερόμενοι ως δράστες συνάντησαν την αντίδραση των θαμώνων, αποχώρησαν… υποσχόμενοι ότι θα επιστρέψουν με άγριες διαθέσεις σε βάρος του ιδιοκτήτη.

Το γεγονός έχει προκαλέσει αναστάτωση στην γειτονιά, δεδομένου πως οι δύο άνδρες που δεν έχουν καμία σχέση με το κατάστημα, έχουν προκαλέσει και άλλα επεισόδια σε βάρος κατοίκων της περιοχής.

Τόσο το συμβάν του Σαββάτου, όσο και αυτό της θραύσης των υαλοπινάκων του καταστήματος έχουν λκαταγραφεί από την Αστυνομία.

Ωστόσο προκαλεί προβληματισμό ο οποίος εκδηλών εται από τους κατοίκους της περιοχής για την συνεχή και αυξανόμενη παραβατικότητα των συγκεκριμένων ανδρών, που στο παρελθόν έχουν συλληφθεί ή προσαχθεί από αστυνομικούς για διάφορα άλλα αδικήματα.

Ωστόσο οι κάτοικοι αποφεύγουν να τοποθετηθούν δημόσια, φοβούμενοι αντίποινα από τους συγκεκριμένους

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

via

Όλη η επικαιρότητα