Αχαϊα

Πάτρα: Φίλος του συντρόφου της 27χρονης ο βιαστής που είχε «δόλωμα» το ΑΤΜ – «Υπήρξε συναίνεση» υποστηρίζει

viasmos-kopela.jpg
Ακούστε το άρθρο

Απροσδόκητη ανατροπή πήρε η υπόθεση του βιασμού της 27χρονης στην Πάτρα από έναν συνομήλικό της, ο οποίος την παρέσυρε με το πρόσχημα ότι ήθελε βοήθεια για να κάνει ανάληψη από ΑΤΜ. Όπως αποκαλύφθηκε, ο δράστης είναι φίλος του συντρόφου της κοπέλας!

Ο 27χρονος που κρατείται στην Ασφάλεια Πατρών ανακρίνεται και εξετάζεται το ενδεχόμενο ο σύντροφος του θύματος να γνώριζε τι σκοπούς είχε, όταν την επισκέφθηκε στο σπίτι της στην περιοχή της Αγίας Τριάδας το βράδυ της Κυριακής! Η 27χρονη δεν υποψιάστηκε το παραμικρό, καθώς γνώριζε τον δράστη και δέχθηκε να πάνε με ταξί ως το πλησιέστερο ΑΤΜ.

Όμως, εκείνος την οδήγησε κοντά στον καταυλισμό τσιγγάνων στην περιοχή των Βραχνέικων όπου την βίασε επανειλημμένα! Όταν χόρτασε τις αρρωστημένες ορέξεις του, την άφησε να φύγει το πρωί της Δευτέρας. Σε κατάσταση σοκ η νεαρή γυναίκα, επέστρεφε πεζή στην Πάτρα ώσπου συνάντησε μια γυναίκα και της ζήτησε βοήθεια. Εκείνη την πήγε στην Ασφάλεια, όπου εξιστόρησε όσα είχαν προηγηθεί και ο δράστης συνελήφθη το μεσημέρι της ίδιας ημέρας.

Πηγή: protothema.gr 

Όλη η επικαιρότητα