Αχαϊα Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας

Πάτρα: Αύριο η κηδεία του Γιώργου Παναγιωταρόπουλου – Επίλογος στο οικογενειακό δράμα

Ακούστε το άρθρο

Στις 12 το μεσημέρι της Κυριακής στο Ιερό Ναό του Αγίου Ιωάννη Κάτω Αλισσού, θα τελεστεί η νεκρώσιμος ακολουθία για τον 55χρονο Γιώργο Παναγιωταρόπουλου, που το βράδυ της Παρασκευής όπως έγραψε το tempo24.gr,  υπέκυψε στα σοβαρά τραύματα του.

Ο άτυχος άνδρας έδινε μάχη για περισσότερο από μια εβδομάδ να κρατηθεί στη ζωή, στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Πατρών στο Ρίο “Παναγία Βοήθεια” μετά τον σοβαρό τραυματισμό του, στο τροχαίο δυστύχημα που σημειώθηκε στις 25 Σεπτεμβρίου, στην Παλαιά Εθνική Οδό Πατρών – Πύργου στο ύψος των Καμινιών και είχε ως αποτέλεσμα να σκοτωθεί η σύζυγος του, η 49χρονη Βασιλική Κλωνή.

Τραγική φιγούρα η 19χρονη κόρη τους Φωτεινή που επέβαινε στο ίδιο αυτοκίνητο και η οποία σε διάστημα περίπου δύο εβδομάδων θρηνεί και για τους δύο γονείς της.

Υπεθνυμίζεται πως το τροχαίο συνέβη όταν το αυτοκίνητο που οδηγούσε νεαρός αλβανικής καταγωγής, συγκρούστηκε με το όχημα της οικογένειας Παναγιωταρόπουλου.. Από τη σφοδρή σύγκρουση τραυματίστηκε θανάσιμα η 49χρονη Βασιλική Κλωνή, ενώ ο σύζυγος της μεταφέρθηκε σε κρίσιμη κατάσταση στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Πατρών στο Ρίο «Παναγία Βοήθεια», δίνοντας μάχη για να κρατηθεί στη ζωή. Μάλιστα η οικογένεια προ ημερών έκανε έκκληση για αίμα, λόγω της κατάστασης της υγείας τους.

Υπενθυμίζεται πως η μητέρα της 49χρονης Βασιλικής και πεθερά του εκλιπόντος, όταν έμαθε την είδηση του θανάτου της κόρη της, υπέστη έμφραγμα!

Πηγή: tempo24.gr

Όλη η επικαιρότητα