Categories: Αχαϊα

Πάτρα: Κατήγγειλε ότι το 9 μηνών αγοράκι της κακοποιήθηκε σεξουαλικά

Share

Μία γυναίκα που μετέφερε το μεσημέρι της Κυριακής το 9 μηνών αγοράκι της στο Καραμανδάνειο Νοσοκομείο στην Πάτρα, ισχυρίστηκε στους γιατρούς πως το βρέφος έχει κακοποιηθεί σεξουαλικά από τον πατέρα και την μητέρα της.

Όπως ήταν φυσικό άμεσα υπήρξε ενημέρωση της Αστυνομίας από το ιατρικό προσωπικό του Νοσοκομείου για δύο λόγους:

Πρώτον για την σοβαρότητα της καταγγελίας και δεύτερον γιατί η μητέρα ήθελε στη συνέχεια να πάρει το παιδί και να φύγει, ενώ το βρέφος χρειαζόταν νοσηλεία καθώς αντιμετώπιζε προβλήματα αφυδάτωσης.

Σύμφωνα με πληροφορίες του tempo24.news στο Νοσοκομείο έσπευσαν αστυνομικοί του 3ου Τμήματος προκειμένου να διευθετηθεί το ζήτημα, ενώ σχηματίστηκε δικογραφία για τη διερεύνηση της καταγγελίας της περί κακοποίησης του αγοριού.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως από κάποια στιγμή και μετά η μητέρα “μάζεψε” τα όσα υποστήριξε, όμως σύμφωνα με αστυνομικές “πηγές” η έρευνα συνεχίζεται.

Στα πλαίσια των ενεργειών της ΕΛ.ΑΣ. το 9 μηνών αγοράκι θα εξεταστεί και από ιατροδικαστή προκειμένου να διαπιστωθεί η βασιμότητα της καταγγελίας.

Ωστόσο αξιωματικός της ΕΛ.ΑΣ. υπογράμμιζε στο tempo24.news πως η καταγγελία της γυναίκας διερευνάται προσεκτικά, ιδιαίτερα σε σχέση με το αληθές των ισχυρισμών της.