Αχαϊα

Πάτρα: Κτηνωδία – Πυροβόλησαν αδέσποτο σκύλο στην περιοχή του Καραμανδανείου Νοσοκομείου.

Ακούστε το άρθρο

Σήμερα πρωί, Πέμπτη 21 Νοεμβρίου,  βρέθηκε στο προαύλιο του Καραμανδανείου από εργαζόμενους του Νοσοκομείου σκύλος, φιλικός και πεντακάθαρος, χωρίς κολάρο, μεσαίου μεγέθους, με ανοιχτόχρωμο τρίχωμα, ο οποίος όμως δεν μπορούσε να περπατήσει!

Την ύπαρξη του πληροφορήθηκε η Συντονίστρια Διευθύντρια στο Καραμανδάνειο κ. Γατοπούλου, η οποία φρόντισε άμεσα να μεταφερθεί ο σκύλος σε κτηνίατρο.

Λίγη ώρα μετά, έκπληκτη πληροφορήθηκε ότι η κτηνιατρική εξέταση και οι ακτινογραφίες που έγιναν στον σκύλο, έδειξαν ότι ο σκύλος είχε πυροβοληθεί και μάλιστα στα πόδια του είχαν βρεθεί δεκαπέντε σκάγια!

Ο σκύλος νοσηλεύεται στο κτηνιατρείο, πρόκειται να χειρουργηθεί και ήδη του δίνουν ισχυρή αντιβίωση και παυσίπονα, γιατί πονάει πολύ. Προφανώς ο σκυλάκος είναι αδέσποτος και κάποιος «άνθρωπος» τον πυροβόλησε.

Η γιατρός Κατερίνα Γατοπούλου παρακαλεί, επειδή αυτός, που έκανε αυτήν την απαίσια πράξη, θα την επαναλάβει στο εγγύς ή στο απώτερο μέλλον σε ανυπεράσπιστα πλάσματα, όποιος γνωρίζει κάτι, να επικοινωνήσουν μαζί της (kgatopoulou@yahoo.com). Γιατί κι εδώ ισχύει «κάλλιον το προλαμβάνειν».

Πηγή: patrastimes 

Όλη η επικαιρότητα