Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας

Πάτρα: Κυνήγαγε να τον σκοτώσει γιατί τον «φέσωσε» 300 χιλιάδες ευρώ

300.jpg
Ακούστε το άρθρο

Δύσκολες ημέρες περνά πατρινός ιδιοκτήτης συνεργείου αυτοκινήτων ο οποίος βρέθηκε από το πουθενά να οφείλει σε τράπεζες  περισσότερες από 300 χιλιάδες ευρώ.

Αιτία των βασάνων του φίλος του «καρδιακός» που επί χρόνια είναι «χωμένος» στο χώρο των υγρών καυσίμων , που τον έπεισε να μπει εγγυητής σε διάφορες τράπεζες για τη λήψη δανείων.

Ο καλόπιστος ιδιοκτήτης του συνεργείου – είχε απόλυτη εμπιστοσύνη στον «αδελφό» καθώς σχεδόν λόγω γειτονίας ήταν όλοι μέρα μαζί – έβαζε υπογραφές και μάλιστα έφτασε σε σημείο να  μπει εγγυητής και σι μια σεμπριά που έκανε ο ..βενζινάς σε νησί.

Τα δύσκολα άρχισαν πριν από λίγους μήνες, όταν οι τράπεζες έστελναν τα ραβασάκια με αποτέλεσμα το «μάρμαρο» να το πληρώνει ο εγγυητής δεδομένου ότι ο άνθρωπος των υγρών καυσίμων όχι μόνο είναι στον άσσο αλλά και πιο κάτω (είχε συλληφθεί προ καιρού και για όφειλες στο δημόσιο).

Αποκορύφωμα όλων ήταν ότι διαδραματίστηκε πριν από λίγες ημέρες έξω από το μαγαζί του εγγυητή , στον οποίο πήγε ο έως πρότινος φίλος που μετατράπηκε σε εφιάλτη και του παρέδωσε νέο μπουγιουρντί τράπεζας το οποίο καλείται να πληρώσει.

Την ώρα που του ο… βενζινάς παρέδωσε το «φιρμάνι» με απίστευτο  θράσος του λέει: « Μήπως έχει και 200 ευρώ γιατί δεν έχω σάλιο επάνω μου»:

Ποιος είδε  το θεό και δεν το φοβήθηκε . Ο γνωστός ιδιοκτήτης του συνεργείου με χαρακτηριστικό «ψευδώνυμο», άρχισε να τον κυνηγάει μπροστά στα έκπληκτα μάτια άλλων καταστηματαρχών  και περαστικών, φωνάζοντας Π…… θα σε σκοτώσω.

Τα πράγματα ηρέμησαν χάρη στην παρέμβαση των ψυχραιμότερων. Το ερώτημα ωστόσο είναι για πόσο ακόμα

Όλη η επικαιρότητα