Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας

Πάτρα: Ληστεία για κλάματα σε πρακτορείο των Μινωικών Γραμμών – Ενα 50ευρώ… κι αυτό πλαστό!

12:30 Εκ των υστέρων βέβαια, θα μπορούσε να την χαρακτηρίσει κανείς ληστεία για… γέλια και για κλάματα μαζί. Παρά τον τρόμο που έσπειρε το πρωί της Τρίτης ο ένοπλος ληστής που εισέβαλε στα γραφεία των Μινωϊκών γραμμών στη συμβολή των οδών Πέντε Πηγαδίων και Ηρώων Πολυτεχνείου, στη συνέχεια αποδείχθηκε όχι μόνο ατζαμής, αλλά και φοβισμένος.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του thebest.gr, ο δράστης που φορούσε κράνος και κρατούσε όπλο, απείλησε υπάλληλο του πρακτορείου. Όμως πάνω στο φόβο του και αφού κατάλαβε οτι θα υπάρξει αντίδραση, πήρε μόνο ένα χαρτονόμισμα των 50 ευρώ που του παρέδωσε το θύμα το οποίο για κακή του τύχη ήταν… πλαστό.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι οι υπάλληλοι των Μινωικών ήταν έτοιμοι να παραδώσουν το πλαστό χαρτονόμισμα στην Ασφάλεια, αλλά τους πρόλαβε ο ληστής, ο οποίος καταδιώχτηκε αλλά κατάφερε να διαφύγει.

10:30 Ένοπλη ληστεία σημειώθηκε πριν από λίγο στην οδό Ηρώων Πολυτεχνείο, σε πρακτορείο των ακτοπλοϊκών γραμμών της MINOAN LINES.

Συγκεκριμένα, ένας άνδρας μπήκε στο πρακτορείο και με την απειλή όπλου ζήτησε τα χρήματα υπήρχαν. Για άγνωστους μέχρι στιγμής λόγους δεν κατάφερε να πάρει τις εισπράξεις και αρκέστηκε στο ποσό των 50 ευρώ.

Αμέσως μετά ο άνδρας διέφυγε χρησιμοποιώντας μοτοσικλέτα που είχες παρκάρει ακριβώς έξω από το πρακτορείο. Η αστυνομία έχει ήδη ξεκινήσει ανθρωποκυνηγητό για τη σύλληψή του.


Πηγή: Patrastimes.gr

Όλη η επικαιρότητα