Αχαϊα

Πάτρα: Μετά τα επεισόδια και τον ξυλοδαρμό ήρθαν οι μηνύσεις – “Καζάνι που βράζει” το Εργατικό Κέντρο – ΒΙΝΤΕΟ

Ακούστε το άρθρο

Μήνυση σε βάρος τεσσάρων ατόμων σύμφωνα με πληροφορίες του tempo24.gr, υπέβαλλε ο γνωστός συνδικαλιστής Δημήτρης Καραγεωργόπουλος, μετά την “ανελέητη επίθεση, με γροθιές στο κεφάλι και στο θώρακα και κλωτσίες στα πόδια”, που οπως καταγγέλει δέχθηκε χθες Κυριακή κατά την διάρκεια της συνεδριακής διαδικασίας που βρισκόταν σε εξέλιξη στο Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο της Πάτρας. Αποτέλεσμα ο κ. Καραγεωργόπουλος να μεταφερθεί στο Νοσοκομείο.

ww7778.jpg

Οι μηνύσεις σύμφωνα με πληφορίες του tempo24.gr, υπεβλήθησαν στο Β΄Αστυνομικό Τμήμα. Τα τέσσερα άτομα κατηγορούνται για απλή σωματική βλάβη, απειλή και εξύβριση. Μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει καμία σύλληψη.

Πάτρα: Θύμα ξυλοδαρμού στο Εργατικό Κέντρο ο Δημήτρης Καραγεωργόπουλος – Μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο – ΦΩΤΟ

Τα αίματα άναψαν όταν σύμφωνα με μαρτυρία , κατά τη διάρκεια της Γενικής Συνέλευσης του Εργατικού Κέντρου Πάτρας, η απερχόμενη Διοίκηση της Σταυρούλας Νικολάου, μπήκε στην αίθουσα της συνέλευσης και επιχείρησε να καταθέσει ένσταση κατά της διαδικασίας ορισμού εφορευτικής επιτροπής, η οποία θα αναλάβει και τις εκλογές του ΕΚΠ.

ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΥ

ΣΑΒΒΑΣ ΤΖΑΚΗΣ

Η πλευρά της προσωρινής διοίκησης του Δημήτρη Αγγελόπουλου, υποστηριξε ότι δεν έχουν το δικαίωμα να καταθέσουν ένσταση, ωστόσο, η δικαστική αντιπρόσωπος την έλαβε υπόψη της

πηγή

Όλη η επικαιρότητα