Categories: Αχαϊα

Πάτρα: Μήνυση κατά του γιατρού της Τζωρτζίνας κατέθεσε η οικογένεια Πισπιρίγκου

Share

Μήνυση σε βάρος του γιατρού της Τζωρτζίνας και διευθυντή της ΜΕΘ Παίδων του νοσοκομείου Πατρών, Ανδρέα Ηλιάδη, κατέθεσε η οικογένεια της Ρούλας Πισπιρίγκου, η οποία κατηγορείται πλέον για τον θάνατο και των τριών παιδιών της.

Σύμφωνα με το pelop, το πρωί της Τετάρτης (3/8) η μητέρα και η αδελφή της Ρούλας Πισπιρίγκου βρέθηκαν στα δικαστήρια της Πάτρας ώστε να καταθέσουν αυτοπροσώπως τη μήνυση κατά του κ. Ηλιάδη με αφορμή τις δημόσιες δηλώσεις του πως η οικογένεια δεν επισκεπτόταν την 9χρονη, όσο νοσηλευόταν στη ΜΕΘ.

Μας έδιωχνε από τον θάλαμο

«Εμείς – και οι δύο οικογένειες – ήμασταν κάτω στο γρασίδι, αφού ο κ. Ηλιάδης μας έδιωχνε από πάνω και μας έλεγε, ότι εκεί δεν είναι πανηγύρι να κάθεστε όλοι απέξω», ισχυρίζονται σύμφωνα με την εφημερίδα Πελοπόννησος.

Κατά του κ. Ηλιάδη μέσω της μήνυσης που συντάχθηκε από τον δικηγόρο της οικογένειας, κινούνται η αδερφή της 33χρονης, Δήμητρα, η μητέρα της Ελένη, ο πατριός και θείος της.

Βάλλομαι από τα ΜΜΕ

Η ίδια η Ρούλα Πισπιρίγκου, μετά και τις νέες διώξεις εις βάρος της για τη ανθρωποκτονία από πρόθεση και των άλλων δύο παιδιών της, νιώθει σύμφωνα με τον δικηγόρο της αδικημένη.

«Αισθάνεται ότι βάλλεται από παντού, ότι βρίσκεται σε καθεστώς δημόσιας διαπόμπευσης, αισθάνεται ότι αδικείται και ότι αδικείται σε σχέση με την εικόνας της, όπως εκείνη βγαίνει από τα ΜΜΕ».

Σύμφωνα πάντα με τα όσα είπε ο Όθωνας Παπαδόπουλος, η Ρούλα Πισπιρίγκου λέει ότι αφιέρωσε όλη της τη ζωή στα παιδιά της, βίωσε την απώλειά τους και τώρα έρχεται στη θέση της κατηγορούμενης για τον ίδιο τον θάνατό τους.