Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας

Πάτρα: Ο αθεράπευτος έρωτας της νεαρής δασκάλας!

daskala.jpg
Ακούστε το άρθρο

 

Πρωταγωνίστρια της υπόθεσης μία 36χρονη δασκάλα, που εργάζεται σε σχολείο που λειτουργεί λίγο έξω από το κέντρο της Πάτρας και… υποφέρει από έρωτα!

Σύμφωνα με το dete.gr, η γυναίκα δεν έχει αφήσει σε ησυχία τον γοητευτικό 45χρονο εκπαιδευτικό, αδιαφορώντας ακόμα και για το αν εκείνος είναι δεσμευμένος.

Απεναντίας, η δασκάλα όχι απλώς δεν ενοχλείται από το γεγονός ότι ο συνάδελφός της έχει σοβαρή σχέση, αλλά έχει φθάσει στο σημείο να κάνει αφόρητη τη ζωή τόσο στον ίδιο, όσο ακόμα και στη σύντροφό του! Το πρόβλημα ξεκίνησε από την αρχή σχεδόν της σχολικής χρονιάς. Η εκπαιδευτικός πήγε για τρίτη συνεχόμενη χρονιά στο σχολείο και από την ημέρα του Αγιασμού κιόλας άρχισε να δείχνει ξεκάθαρα με την όλη συμπεριφορά της, ότι είχε βάλει «στόχο» τον δάσκαλο.

Ύστερα από δύο μήνες περίπου «ήρθε» και μία κοινή εργασία, που ανέλαβαν να διεκπεραιώσουν οι δυο τους, να ενώσει τους δρόμους τους. Από τότε άρχισε και ο «βομβαρδισμός» των τηλεφωνημάτων, με διάφορες αφορμές, ακόμα και κατά τη διάρκεια της νύχτας! Πολύ γρήγορα η δασκάλα έγινε πιο ξεκάθαρη ως προς τις προθέσεις της, έχοντας μάλιστα πλάσει στο μυαλό της το σενάριο ότι και ο συνάδελφός της έτρεφε γι’ αυτήν συναισθήματα, έστω κι αν εκείνος ουδέποτε είχε εκδηλώσει κάτι ανάλογο.

Όσο κι αν προσπαθούσε να την αποφύγει, η εκπαιδευτικός ήταν αποφασισμένη. Σύμφωνα με την τοπική εφημερίδα ”Κόσμος” προχώρησε ακόμη παραπέρα, ξεκινώντας προειδοποιητικά τηλεφωνήματα προς τη σύντροφο του δασκάλου από την οποία απαιτούσε να τον αφήσει για να… «ζήσουν τον έρωτά τους».

Κάθε προσπάθεια του εκπαιδευτικού σταματήσει ο ”εφιάλτης” έπεφτε στο κενό. Η συνάδελφός του δεν καταλάβαινε τίποτα. Έτσι το μόνο που του έμεινε να κάνει ήταν να συγκεντρώσει όλα τα μηνύματα sms αλλά και διάφορα ηχογραφημένα μηνύματα που εκείνη άφηνε στον τηλεφωνητή του, αποσκοπώντας στο να αποταθεί σε δικαστικό λειτουργό και να ζητήσει βοήθεια.

Όπως λένε άνθρωποι του φιλικού περιβάλλοντος του ζευγαριού, ο δάσκαλος και η σύντροφός του δείχνουν αποφασισμένοι να προχωρήσουν ακόμα και σε μηνύσεις, πιστεύοντας ότι δεν έχουν άλλο μέσο για να σταματήσουν την εκπαιδευτικό η οποία έχει ξεφύγει από κάθε όριο…

πηγή:newsit.gr

Όλη η επικαιρότητα