Πάτρα: Ο Κωνσταντίνος πέρασε στην Ιατρική την ώρα που μάχεται για τη ζωή του στο Ρίο!

Όλη η Ελλάδα είναι συγκλονισμένη …

Στα δύσκολα παιχνίδια της μοίρας συγκαταλέγεται η περίπτωση ενός 19χρονου, ο οποίος πέτυχε στην εισαγωγή του στην Ιατρική Σχολή, αριστεύοντας στις πανελλαδικές εξετάσεις ενώ παράλληλα λίγο πριν καθίσει στα πανεπιστημιακά έδρανα μάχεται για την ζωή του στο Ρίο.

Όλη την Ελλάδα είναι συγκλονισμένη με την περίπτωση του 19χρονου Κωνσταντίνου που νοσηλεύεται στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της Πάτρας με Οξεία Μυελογενή Λευχαιμία.

Ο Κωνσταντίνος που δίνει μεγάλη μάχη για να ζήσει και να δει τα όνειρά του να γίνονται πραγματικότητα, μόλις προχθές έμαθε στο θάλαμο νοσηλείας για την επιτυχία του να περάσει στην Ιατρική Ιωαννίνων με 18.284 μόρια.
Μια επιτυχία που είναι όνειρο ζωής για τον Κωνσταντίνο, και του δίνει την δύναμη να παλέψει για να νικήσει το «θεριό», να διαψεύσει την μοίρα που τόσο άδικα τα έβαλε μαζί του.

Ο 19χρονος Κωνσταντίνος χρειάζεται άμεσα αίμα και κυρίως Αιμοπετάλια. Η οικογένεια αλλά και οι φίλοι του κάνουν έκκληση να βοηθήσουν όλοι ώστε το παλικάρι να κερδίσει αυτή την μεγάλη «μάχη» που δίνει, να βγει γερό από το νοσοκομείο και να μπορέσει να σπουδάσει για να πάρει το πτυχίο του και να προσφέρει τις υπηρεσίες του στο συνάνθρωπο, σαν γιατρός.
Αίμα μπορεί να δοθεί σε οιοδήποτε νοσοκομείο με την ένδειξη «Για τον ασθενή Κωνσταντίνο. Παπαγεωργόπουλο» στο νοσοκομείο του Ρίου. Αιμοπετάλια μόνο στο ίδιο το νοσοκομείο

Για επικοινωνία με την μητέρα του Ειρήνη στο τηλέφωνο 6980896810, η οποία αγωνιά για την τύχη του παιδιού της, εύχεται να ξεπεράσει το πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει και που θέλει να το καμαρώσει ιατρό για να μπορεί να βοηθά με τις γνώσεις του, όλους τους συνανθρώπους του.