Categories: Ελλάδα

Πάτρα: Ο Θανάσης Κατερινόπουλος βάζει φωτιά στο twitter και προαναγγέλλει ανατροπές με καταιγιστικές εξελίξεις

Share

Ο Θανάσης Κατερινόπουλος παρακολουθεί από την πρώτη στιγμή στενά το θρίλερ με τα νεκρά παιδιά από την Πάτρα και οι εκτιμήσεις του, για την Ρούλα Πισπιρίγκου, τον Μάνο Δασκαλάκη και τα υπόλοιπα κεντρικά πρόσωπα, προκαλούν ιδιαίτερο ενδιαφέρον…

Κάποιες φορές αποκαλυπτικός και άλλες, όπως τώρα, αινιγματικός για το θρίλερ με τα νεκρά παιδιά από την Πάτρα. Ο Θανάσης Κατερινόπουλος προβλέπει πως η πολύκροτη υπόθεση έχει «πολλά ψωμιά» ακόμα και πως σε λίγες μέρες, η σύλληψη της Ρούλας Πισπιρίγκου θα αποδειχθεί σταγόνα στον ωκεανό.

Για την ώρα δεν επεκτείνεται και παραπέμπει στα όσα θα συμβούν και θα αποκαλυφθούν από την ερχόμενη Δευτέρα και μετά. Έχει ήδη τονίσει πως από τη στιγμή που η Ρούλα Πισπιρίγκου και ο Μάνος Δασκαλάκης δεν ακολουθούν κοινή γραμμή, θα βγουν στην επιφάνεια στοιχεία και προεκτάσεις που δεν έχουν γίνει γνωστά.

«Εκτιμώ ότι η σύλληψη της Ρ. θα αποδειχθεί σταγόνα στον Ωκεανό. Κοντός ψαλμός Αλληλούια» αναφέρει σε μια από τις τελευταίες αναρτήσεις του, στο twitter. «Κατά τα λεγόμενα της κυρίας Πισπιρίγκου, ο Μάνος προσφέρθηκε να τη βοηθήσει οικονομικά. Όσο υπήρχαν παιδιά βεβαίως και όφειλε να συνεισφέρει οικονομικά. Τώρα έχει κάποια υποχρέωση να βρει δουλειά για να βοηθήσει τη Ρούλα; Αυτή η διαμάχη θα βγάλει στη φόρα αλήθειες από τη Δευτέρα και μετά», συμπλήρωσε ο κ. Κατερινόπουλος στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star.

Δείτε στο επόμενο βίντεο το σχόλιο του Θανάση Κατερινόπουλου, χθες το βράδυ, στο κεντρικό δελτίο του Star…

Πηγή: newsit.gr