Αχαϊα

Πάτρα: Ολα έτοιμα για την παρέλαση των μικρών καρναβαλιστών [PHOTOS]

Ακούστε το άρθρο

Στήθηκαν οι κερκίδες και περιμένουν τους θεατές που θα απολαύσουν την Κυριακή 11 Φεβρουαρίου 2018 τους μικρούς καρναβαλιστές εν δράσει. 

Tα δημοτικά συνεργεία από νωρίς το μεσημέρι του Σαββάτου είχαν ετοιμάσει τις εγκαταστάσεις . Τα ηχητικά και οι μεγαφωνικές είχαν τοποθετηθεί και οι κερκίδες φυσικά επι την πλατείας Γεωργίου στήθηκαν από την αρχή. Ο Πρόεδρος της Κοινωφελούς Επιχείρησης του Πατρινού Καρναβαλιού Νίκος Χρυσοβιτσιάνος λέει στο tempo24.news οτι από οργανωτικής πλευράς οι ετοιμασίες έχουν ολοκληρωθεί και εκείνο που απομένει είναι να υπάρξει μία όσο το δυνατό πιο ακριβής προσέγγιση για τις καιρικές συνθήκες που θα επικρατήσουν την ώρα της καρναβαλικής παρέλασης.

Ο κ. Χρυσοβιτσιάνος προσθέτει μιλώντας στο tempo24 οτι υπάρχει συνεχής επικοινωνία με τον μετεωρολογικό σταθμό Αράξου για αυτό το θέμα με στόχο “να πλησιάσουμε όσο το δυνατόν περισσότερο την πρόγνωση του καιρού στη διάρκεια της παρέλασης”. Πρόσθεσε ακόμη οτι υπάρχουν στοιχεία και εκτιμήσεις σύμφωνα με τα οποία ενδέχεται εκείνες τις ώρες να υπάρξει σχετική ύφεση των φαινομένων που επικρατούν από το πρωΐ του Σαββάτου στην Πάτρα,μ ωστόσο αυτό μένει να αποδειχτεί και στην πράξη

Ευχή όλων βέβαια να είναι ευνοϊκός ο καιρός στην κυριακάτικη παρέλαση των χιλιάδων πιτσιρικάδων !

Όλη η επικαιρότητα