Αχαϊα

Πάτρα: Προφυλάκιση «για την μπερδεμένη ιστορία» του βιασμού

viasmos.jpg

Προφυλακιστέος κρίθηκε μετά την απολογία του στον ανακριτή ο 27χρονος που κατηγορείται για τον βιασμό μιας συνομήλικης του, ξημερώματα Δευτέρας στην περιοχή των Βραχνεΐκων.

Η γυναίκα υποστηρίζει ότι ο άνδρας την πήρε με ταξί, με το πρόσχημα να σηκώσουν μαζί λεφτά από ΑΤΜ και αντί για το αυτόματο μηχάνημα, τη μετέφερε σε ερημική τοποθεσία και τη βίασε. Μάλιστα φέρεται ότι ο άνδρας προχώρησε στην πράξη αυτή πολλές φορές.

Η εκδοχή του 27χρονου, μέσω του συνηγόρου του, Γιάννη Κρηνίδη, είναι διαφορετική, όπως ο τελευταίος δήλωσε στην «εφ. Πελοπόννησο»: «Η συνεύρεση υπήρξε, όμως οι συνθήκες είναι τελείως περίεργες. Ήταν νύχτα, ο πελάτης μου την πήρε από το σπίτι της, παρόντος του συντρόφου της και ενώ εκείνη είχε στο σπίτι της το ανήλικο παιδί της (από άλλο γάμο) για να πάνε να πάρουν καφέδες στις 4 τα ξημερώματα της Δευτέρας. Κατέληξαν με το ταξί στο σπίτι του πελάτη μου και όχι σε ερημικό σημείο όπου και συνευρέθηκαν ερωτικά. Κατά την εκδοχή της μηνύτριας, ο πελάτης μου ήθελε να πάνε μαζί να σηκώσουν χρήματα και κατά πόσο αυτά μπορούν να γίνουν πιστευτά είναι διερευνητέο. Είναι σημαντικό να πούμε ότι η πράξη που αποδίδεται, έγινε στο σπίτι του πελάτη μου. Είναι πραγματικά μπερδεμένη ιστορία».

Όλη η επικαιρότητα