Αχαϊα Εκπαίδευση

Πάτρα: Με προβλήματα η νέα σχολική χρονιά, καταγγέλλουν οι δάσκαλοι και οργανώνουν παράσταση διαμαρτυρίας

Ακούστε το άρθρο

Παράσταση διαμαρτυρίας στην Περιφερειακή Διεύθυνση Δυτικής Ελλάδας, διοργανώνει ο Σύλλογος Δασκάλων και Νηπιαγωγών Πάτρας, το μεσημέρι της Δευτέρας στις 13.30, για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η πρωτοβάθμια εκπαίδευση με την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς. Σε ανακοίνωση – κάλεσμα ο Σύλλογος αναφέρει:

«Το Δ.Σ. του Συλλόγου Δασκάλων & Νηπιαγωγών Πάτρας καλεί όλους τους συναδέλφους εκπαιδευτικούς, καθώς και τους αδιόριστους εκπαιδευτικούς σε παράσταση διαμαρτυρίας στην Περιφερειακή Δ/νση Δυτικής Ελλάδας τη Δευτέρα 18/9/2017 και ώρα 1:30 μ.μ.

Οφείλουμε να είμαστε όλοι εκεί για να διαμαρτυρηθούμε για τα κενά στα σχολεία, για τους μηδενικούς διορισμούς αναπληρωτών δασκάλων και νηπιαγωγών, για την υποβάθμιση του ολοήμερου σχολείου, για το νέο Π.Δ. που ισχύει για τα σχολεία μας, για τις καθυστερήσεις στις αποσπάσεις και τοποθετήσεις εκπαιδευτικών, για τον ανεπαρκή προγραμματισμό της Διοίκησης για το σχολικό ξεκίνημα, για τις μετακινήσεις εκπαιδευτικών και για όλα όσα συμβαίνουν στην έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς και ταλαιπωρούν σχολεία και εκπαιδευτικούς.»

Πηγή http://thebest.gr

Όλη η επικαιρότητα