Αχαϊα

Πάτρα: Σκηνές αρχαίας τραγωδίας στην κηδεία της 9χρονης Τζωρτζίνας

Ράκος η μάνα που έχασε τρία παιδιά σε τρία χρόνια.
Ακούστε το άρθρο

Σε κλίμα ανείπωτου θρήνου και σπαραγμού οικογένεια, συγγενείς και φίλοι, αποχαιρέτησαν για πάντα την 9χρονη Τζωρτζίνα που έσβησε ξαφνικά βυθίζοντας στο πένθος την Πάτρα και το πανελλήνιο.

Η εξόδιος ακολουθία τελέστηκε στον Ιερό Ναό Αγίου Ελευθερίου Πατρών. Οι γονείς της, Μάνος και Ρούλα, είπαν το τελευταίο αντίο στο αγγελούδι τους, αποχωρίστηκαν και το τρίτο παιδί τους… Το μέγεθος της τραγωδίας που βιώνουν οι άνθρωποι αυτοί δεν χωράει στον ανθρώπινο νου.

Ανατριχιαστική εικόνα, τα ροζ μπαλόνια, στο εσωτερικό του ναού, με σχέδια που θα άρεσαν πολύ στο αδικοχαμένο κορίτσι.

Αδιανόητο δράμα…

Η τραγική ιστορία της οικογένειας Δασκαλάκη, συγκλονίζει. Και τα τρία παιδιά του Μάνου και της Ρούλας Δασκαλάκη «χάθηκαν» ξαφνικά. Ένα χρόνο πριν, τον Μάρτιο, η κόρη τους Ίριδα, μόλις έξι μηνών, «έσβησε» στον ύπνο της.  Δύο χρόνια πριν από αυτή την τραγική απώλεια, το ζευγάρι είχε χάσει την μικρή του Μαλένα σε ηλικία μόλις 3,5 ετών πάλι ξαφνικά, από υπατική ανεπάρκεια, και ενώ έδινε μάχη με την λευχαιμία.

Τον Απρίλιο του 2021, η τρίτη κόρη του ζευγαριού, έδινε κι αυτή μάχη για την ζωή της.  Η Τζωρτζίνα, νοσηλευόταν στο Καραμανδάνειο Νοσοκομείο Παίδων, όταν ξαφνικά υπέστη ανακοπή. Οι γιατροί όμως, έδωσαν σκληρή μάχη και κατάφεραν να την κρατήσουν στη ζωή. Το καλοκαίρι το κορίτσι επέστρεψε γερό, στο σπίτι του.

Όμως η μοίρα έδειξε το χειρότερο πρόσωπο της στην οικογένεια αυτή, αφού το περασμένο Σάββατο, η μικρή Τζωρτζίνα, έφυγε από την ζωή… έγινε κι αυτή ένας άγγελος στον ουρανό, μαζί με τις αδερφές της.

Όλη η επικαιρότητα