Αχαϊα

Πάτρα – Σοκ: Σκοτώθηκε 27χρονος δικυκλιστής σε τροχαίο

Ακούστε το άρθρο

Αλλο ένα θανατηφόρο τροχαίο με θύμα νεαρό δικυκλιστή σημειώθηκε τα ξημερώματα στην Πάτρα. Συγκεκριμένα, δίκυκλο που οδηγούσε ένας 27χρονος συγκρούστηκε, κάτω από αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες, με άλλο όχημα, επί της οδού Πανεπιστημίου. Αποτέλεσμα της σύγκρουσης ήταν να τραυματιστεί θανάσιμα ο 27χρονος δικυκλιστής.

Στο ύψος του ΟΓΑ, επί της οδού Πανεπιστημίου, συνέβη το θανατηφόρο τροχαίο τα ξημερώματα, που στοίχισε τη ζωή σε 27χρονο οδηγό δικύκλου.

Το δίκυκλο του άτυχου νεαρού συγκρούστηκε με αυτοκίνητο που οδηγούσε 43χρονη, όταν αυτό, κάτω από άγνωστες μέχρι στιγμής συνθήκες, εξετράπη της πορείας του και μπήκε στο αντίθετο ρεύμα.

Ο 27χρονος μεταφέρθηκε σοβαρά τραυματισμένος στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο στο Ρίου όπου, παρά τις προσπάθειες των γιατρών, υπέκυψε στα τραύματά του τα ξημερώματα.

Ελαφρά τραυματίστηκε η 43χρονη οδηγός του αυτοκινήτου.

Η ανακοίνωση της αστυνομίας:

Από τους αστυνομικούς του Τμήματος Τροχαίας Πατρών σχηματίστηκε δικογραφία για θανατηφόρο τροχαίο ατύχημα, το οποίο συνέβη χθες αργά το βράδυ στην Πάτρα, όταν αυτοκίνητο που οδηγούσε 43χρονη, εξετράπη της πορείας του, εισήλθε στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας και συγκρούσθηκε με δίκυκλη μοτοσικλέτα που οδηγούσε 28χρονος.

Ο 28χρονος διακομίστηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Ρίου Πατρών όπου σήμερα τα ξημερώματα απεβίωσε συνεπεία του τραυματισμού του, ενώ από τη σύγκρουση τραυματίστηκε ελαφρά και η 43χρονη οδηγός του αυτοκινήτου.

Από τους αστυνομικούς του Τμήματος Τροχαίας Πατρών ενεργείται προανάκριση για τα ακριβή αίτια και τις συνθήκες πρόκλησης του τροχαίου ατυχήματος.

Όλη η επικαιρότητα