Αχαϊα

Πάτρα: Σοκάρει η αιτία θανάτου του Αλκίνοου Βαρσάκη – Το πρόβλημα που δεν έδειξαν οι τελευταίες εξετάσεις

Ακούστε το άρθρο

Από μη ανιχνεύσιμο όγκο στη βάση του εγκεφάλου, στο ύψος της αρχής της σπονδυλικής στήλης έφυγε σύμφωνα με πληροφορίες ο Αλκίνοος Βαρσάκης, ο 20χρονος που συγκλόνισε με τον ξαφνικό χαμό του την Πάτρα η οποία βρέθηκε ανήμερα της Πρωτοχρονιάς να θρηνεί για ένα παιδί που το ένιωσε δικό της.

Οι πληροφορίες λένε ότι επρόκειτο για περίπτωση που δεν ήταν δυνατόν να εντοπιστεί κατά τη διάρκεια εξετάσεων που έγιναν. Ένα σοβαρό πρόβλημα που δεν επιδεχόταν χειρουργείο, με ραγδαία εξέλιξη και τραγικές συνέπειες.

Ο νεαρός Αλκίνοος, ήταν υπ΄αυτή την έννοια τυχερός μέσα στην τεράστια ατυχία του καθώς πέταξε στο Θεό, νέος, όμορφος και ευτυχισμένος, χωρίς να ταλαιπωρηθεί και αυτή ίσως να είναι μια ελάχιστη παρηγοριά για όσους έμειναν πίσω να τον θυμούνται λεβέντη, όπως ήταν πάντα.

Σκηνές αρχαίας τραγωδίας στην κηδεία του

Βαρύς ο πόνος στην κηδεία του 20χρονου Αλκίνοου Βαρσάκη, γιου της Μαρίζας Καπετανάκη και εγγονού του Μάρκου Καπετανάκη.

Ο νεαρός λίγο πριν την εκπνοή του 2017, την παραμονή της Πρωτοχρονιάς, βρέθηκε νεκρός στο μπάνιο του σπιτιού του, από τη φίλη του.

Η κηδεία του έγινε παρουσία πλήθους κόσμου, από τον Ιερό Ναό της Παναγίας Αλεξιώτισσας.

Οι πληροφορίες ανέφεραν μάλιστα ότι ο νεαρός ταλαιπωρούνταν τελευταία από πονοκεφάλους και μάλιστα είχε κάνει τις προβλεπόμενες εξετάσεις χωρίς να φανεί κάτι ανησυχητικό.

Θρήνος για τον Αλκίνοο Βαρσάκη

 

Ο Αλκίνοος, ετοιμαζόταν να υπηρετήσει στο στρατό και στη συνέχεια σκόπευε να σπουδάσει χειριστικής ιατρικών μηχανημάτων στην Αγγλία.

Τα όνειρά του έμειναν στη μέση. Αβάσταχτος ο πόνος της μητέρας του που έχασε το μοναχογιό της αλλά και όλης της οικογένειας, των λοιπών συγγενών και των φίλων του άτυχου νέου.

Το τελευταίο αντίο της γιαγιάς του

«Αλκινοάκο μου, Μου είχες γράψει : «…Επειδή ο θεός δεν μπορεί να είναι παντού,έφτιαξε τη γιαγιά μου..»

Εκεί που είσαι, δίπλα του, ρώτησέ τον: Τότε γιατί της έδωσες τέτοιο πόνο ????? Μιρέλλα ..»

Πηγή: tempo24.grthebest.grpatrastimes.grdete.gr

Όλη η επικαιρότητα