Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας

Πάτρα: Σοβαρά τα χτυπήματα στο κεφάλι για τον αστυνομικό που έπεσε σε γκρεμό – Νοσηλεύεται στη ΜΕΘ του Ρίου

rio.jpg
Ακούστε το άρθρο

Ανησυχία για την υγεία του 27χρονου αστυνομικού από τα Τριαντέικα Αγρινίου που είχε χθες σοβαρό ατύχημα αλλά και ερωτηματικά για αν έγιναν οι σωστοί χειρισμοί για τον εντοπισμό του διακινούνται.

Ο αστυνομικός που βρέθηκε κοντά στο χωριό Λογγίτσι της Ευρυτανία σε γκρεμό 100 περίπου μέτρων μετά από την εκτροπή του οχήματος, καθώς όδευε στην Υπηρεσία του, το Α.Τ. Κερασοχωρίου νοσηλεύεται στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου του Ρίου έχοντας διαφύγει τον κίνδυνο ωστόσο φέρει τραύματα στο κεφάλι .

Ο 27χρονος βρέθηκε νωρίς το μεσημέρι, στο γκρεμό σε σημείο μάλιστα με νερό. Η ανησυχία είχε ξεκινήσει από τα ξημερώματα όταν δεν εμφανίστηκε εγκαίρως στην εργασία του και συγγενείς και συνάδελφοι τον αναζητούσαν στο κινητό χωρίς ανταπόκριση. Τελικώς καθώς «χτενίστηκε» η διαδρομή εντοπίστηκε το όχημα και ο τραυματίας μεταφέρθηκε αρχικά στο Νοσοκομείο Αγρινίου και εν συνεχεία στο Ρίο.

Ωστόσο διακινούνται και ερωτήματα καθώς σύμφωνα με τα eyrytanika.gr συνάδελφοί του αστυνομικού καταγγέλλουν πως υπήρξε σημαντική αδράνεια εκ μέρους της διεύθυνσης Ευρυτανίας στην έναρξη της έρευνας για τον εντοπισμό του άτυχου οδηγού καθώς αν και έπρεπε να βρίσκεται στο Καρπενήσι στις 8.00 το πρωί, η αναζήτησή του ξεκίνησε στις 14.30 το μεσημέρι (!), χάθηκε δηλαδή πολύτιμος χρόνος.

Πηγή: agrinionews.gr

Όλη η επικαιρότητα