Αχαϊα

Πάτρα: Στα χέρια του ιατροδικαστή Δημήτρη Γαλεντέρη ο φάκελος με τον θάνατο της σπιτονοικοκυράς – Νέα εξέλιξη

Εξελίξεις στην Πάτρα και για την υπόθεση με την 69χρονη σπιτονοικοκυρά του ζεύγους Δασκαλάκη – Πισπιρίγκου. Τι είπε ο δικηγόρος που εκπροσωπεί συγγενείς της…
Ακούστε το άρθρο

Ο δικηγόρος των συγγενών της Ευγενίας Κούτρα, Ανδρέας Θεοδωρόπουλος μίλησε στο Mega για τις εξελίξεις στην υπόθεση θανάτου της σπιτονοικοκυράς της οικογένειας Πισπιρίγκου – Δασκαλάκη.

Όπως είπε, έχει ζητηθεί από τον εισαγγελέα ο ιατρικός φάκελος της Ευγενίας Κούτρα προκειμένου να εξετάσει ο ιατροδικαστής, Δημήτρης Γαλεντέρης τα αίτια του θανάτου της.

«Έχουμε κάνει μια κοινή συνεργασία με τον κ. Γαλεντέρη, ο οποίος θα μπορέσει με τη δική του ιατροδικαστική μελέτη να αποδείξει ότι δεν υπήρχαν παθολογικά αίτια, αλλά ότι η μη συνταγογράφηση των φαρμάκων οδήγησαν την Ευγενία Κούτρα στον πρόωρο θάνατό της» σημείωσε ο δικηγόρος κάνοντας λόγο για παραμέληση από τη μεριά των ανθρώπων που φρόντιζαν την αποθανούσα, οι οποίοι ήταν η Ρούλα Πισπιρίγκου και ο Μάνος Δασκαλάκης.

«Οι δύο οικιακοί βοηθοί δεν έιχαν την αρμοδιότητα να της δίνουν τα φάρμακα, παρά μόνο αναλάμβαναν την περιποίησή της» τόνισε. Ο κ. Θεοδωρόπουλος αποκάλυψε πως κλήθηκε από τις Αρχές και η συμβολαιογράφος της Ευγενίας Κούτρα η οποία κατέθεσε πως η γυναίκα φοβόταν τον Μάνο Δασκαλάκη και πως δεν του είχε εμπιστοσύνη να υπογράψει το πληρεξούσιο.

Αναφορικά με το σπίτι όπου διέμενε η οικογένεια Πισπιρίγκου – Δασκαλάκη, ο δικηγόρος δήλωσε πως έγινε εφόσον τους στάλθηκε εξώδικο το οποίο έλεγε πως θα έπρεπε ήδη να έχουν αδειάσει το ακίνητο.

Όλη η επικαιρότητα