Αχαϊα

Πάτρα: Στα Δικαστήρια ο “δολοφόνος της Αχαγιάς”

Πρωτοφανή τα μέτρα ασφαλείας.
Ακούστε το άρθρο

Σε πραγματικό φρούριο μετατράπηκε το Δικαστικό Μέγαρο Πάτρας για την προσαγωγή του κατ’ ομολογίαν δολοφονού του 63χρονου συνομηλίκου του στην Κάτω Αχαΐα.

Δυνάμεις ΔΙΑΣ, άνδρες της ΟΠΚΕ, περιπολικά , είχαν σχηματίσει έναν ασφυκτικό κλοιό γύρο από τα δικαστήρια, προκειμένου να μην υπάρξουν αντίποινα εναντίον του κατηγορουμένου, ενώ στον ίδιο είχαν φορέσει αλεξίσφαιρο γιλέκο.

Πάντως μέχρι τώρα δεν έχουν εμφανιστεί στην ευρύτερη περιοχή συγγενείς του θύματος.

Στο μεταξύ χθες περίπου 150 άτομα λίγο μετά τις 12 το μεσημέρι πήγαν στο σπίτι του 63χρονου, καθ’ ομολογίαν, δράστη στην περιοχή “Τσιγγάνικα” στην Κ. Αχαΐα και εκσφενδόνισαν πέτρες και ξύλα με αποτέλεσμα να προκληθούν φθορές.

Ο 63χρονος θα εμφανιστεί ενώπιον του εισαγγελέα, καθώς είχε ζητήσει και έλαβε προθεσμία για να απολογηθεί, ενώ επειδή δεν είχε συνήγορο θα του όριζε το δικαστήριο.

Η μοιραία συνάντηση

Ο τρόπος της συμπλοκής αλλά και οι δεκάδες μαχαιριές που έφερε στο σώμα του το θύμα, έδωσαν από την αρχή στους αστυνομικούς την εκτίμηση πως πρόκειται για έγκλημα πάθους

Όπως έγραψε το tempo24.news  δράστης και θύμα συναντήθηκαν στο χωράφι πιθανότατα μετά από ραντεβού που είχαν δώσει για εξηγήσεις, αφού ο δράστης είχε την υποψία πως το θύμα διατηρούσε σχέση με τη γυναίκα του.

Ακολούθησε συμπλοκή με αποτέλεσμα οι δύο άνδρες να κυλιστούν στο έδαφος. Τότε ο δράστης, επίσης τσιγγάνος, έβγαλε μαχαίρι και κατάφερε στον 63χρονο πάνω από 30 μαχαιριές σχεδόν σε όλα τα σημεία του σώματος του.

Μετά την πράξη του εξαφανίστηκε, αλλά  οι αστυνομικοί τον εντόπισαν άμεσα μέσω οπτικού υλικού από κάμερα.

Στη συνέχεια ο ίδιος ομολόγησε και υπέδειξε το σημείο που είχε κρύψει το μαχαίρι.

Όλη η επικαιρότητα