Categories: Αχαϊα

Πάτρα: Στη δημοσιότητα τα στοιχεία του 51χρονου που κατηγορείται για την αποπλάνηση 14χρονης μαθήτριας

Share

Στην δημοσιότητα έδωσε η ΕΛΑΣ τα στοιχεία του 51χρόνου από την Πάτρα, ο οποίος κατηγορείται για γενετήσιες πράξεις και κατάχρηση ανηλίκου και βρίσκεται πλέον προφυλακιστέος.

Η ανακοίνωση της ΕΛΑΣ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Δίνονται στη δημοσιότητα, κατόπιν σχετικής Διάταξης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Πατρών, τα στοιχεία ταυτότητας και οι φωτογραφίες 51χρονου ημεδαπού άνδρα, ο οποίος συνελήφθη στις 19-9-2022, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πατρών, με ένταλμα σύλληψης του Ανακριτή Πατρών, για τα αδικήματα των γενετήσιων πράξεων με ανήλικο που συμπλήρωσε τα δώδεκα έτη και της κατάχρησης ανηλίκου που συμπλήρωσε τα δεκατέσσερα έτη σε γενετήσιες πράξεις από ενήλικο, στον οποίο έχουν εμπιστευθεί αυτόν για να τον επιβλέπει, με την επιβαρυντική περίσταση της τέλεσης αυτής από πρόσωπο που διατηρεί φιλικές σχέσεις με τους οικείους του ανηλίκου.

Πρόκειται για τον ΠΕΤΡΑΚΟ Χαράλαμπο του Νικολάου, γεννηθέντα στις 15-6-1971 στην Πάτρα.

Από τον οικογενειακό κύκλο της 14χρονης ο κατηγορούμενος

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της ΕΡΤ Πάτρας, ο 51χρονος προέρχεται από τον στενό οικογενειακό κύκλο της ανήλικης και είχε αναλάβει, τους τελευταίους μήνες, να προσέχει τη 14χρονη για κάποιες ώρες. Ωστόσο, σύμφωνα με καταγγελία της μητέρας της ανήλικης, ο κατηγορούμενος εκμεταλλεύτηκε την κατάσταση και προέβη σε γενετήσιες πράξεις σε βάρος της.

Τον κατήγγειλε η μητέρα του κοριτσιού

Η μητέρα της 14χρονης, μόλις αντιλήφθηκε τι συνέβαινε στην κόρη της, κατήγγειλε τον 51χρονο στην Αστυνομία.

Η δικογραφία, που σχηματίσθηκε από τους αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πατρών, υποβλήθηκε στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Πατρών και εκδόθηκε σε βάρος του από τον Ανακριτή Πατρών ένταλμα σύλληψης.

Πηγή φωτογραφίας: ertnews.gr