Αχαϊα

Πάτρα: Στη φυλακή ο γλεντζές που έκανε «ζημιές» στα μπουζούκια – Έριχνε λουλούδια με καφάσια

Στον Κορυδαλλό βρίσκεται γνωστός θαμώνας κέντρων νυχτερινής διασκέδασης από την Πάτρα, ο οποίος έκανε μεγάλο «σαματά» με τα λουλούδια που πετούσε σε κάθε εμφάνιση «επώνυμου» τραγουδιστή!

Εμφανιζόταν στις πίστες με «ψευδώνυμο» (τον ξέρουν όλοι με το προσωνύμιό του) και πετούσε λουλούδια… με τα αγροτικά καφάσια! Όχι τα κλασικά «πανέρια» τα οποία πωλούν οι γνωστές ως «λουλουδούδες» στον κόσμο της νύχτας, αλλά με καφάσια τα οποία προφανώς διέθετε το νυχτερινό κέντρο για «ειδικού τύπου» περιπτώσεις!

Είναι βέβαιο πως ο συγκεκριμένος άνδρας ξόδευε χρήμα με τη σέσουλα και μάλιστα μέχρι και οι τραγουδιστές τον γνώριζαν! Χαρακτηριστική περίπτωση, η εμφάνιση του Στέλιου Διονυσίου στην Πάτρα κατά τη διάρκεια της οποίας όταν ο δημοφιλής τραγουδιστής είδε… τα καφάσια με τα λουλούδια να ρίχνονται πάνω του από τις λουλουδούδες, φώναξε το προσωνύμιο του πελάτη! Βάζοντας το «α ρε…» μπροστά!

Το συγκεκριμένο στιγμιότυπο μέχρι και σε βίντεο έχει καταγραφεί. Ηταν όμως «άτυχος» ο εν λόγω κύριος. Καθώς συνελήφθη για υπόθεση αρχαιοκαπηλείας. Και επειδή οι κατηγορίες που τον βάρυναν δεν ήταν και λίγες… οδηγήθηκε πίσω από της φυλακής τα σίδερα. Οπότε στην «πιάτσα» όλοι κατάλαβαν που έβρισκε τα χρήματα για να πετάει… καφάσια με λουλούδια σε όποιον λαϊκό καλλιτέχνη ερχόταν στην Πάτρα!

Πηγή: dete.gr

Όλη η επικαιρότητα