Αχαϊα

Πάτρα: Στην “αγκαλιά” των αγγέλων η μικρή Τζωρτζίνα – Η καρδούλα της δεν άντεξε

Άσχημο το παιχνίδι της μοίρας για τον Μάνο και τη Ρούλα Δασκαλάκη
Ακούστε το άρθρο

Η καρδούλα της μικρής Τζωρτζίνας δεν άντεξε άλλο να μάχεται και σταμάτησε να χτυπά… Οι γιατροί έκαναν τα πάντα για να κρατήσουν το αγγελούδι στη ζωή, όμως το αναπάντεχο, επήλθε το μεσημέρι του Σαββάτου.

Η κατάσταση της υγείας της παρουσίασε επιπλοκή ξαφνικά, μεταφέρθηκε στην Αθήνα και συγκεκριμένα στο «Αγλαϊα Κυριακού», χωρίς όμως αυτή τη φορά να καταφέρει να βγει νικήτρια.

Η μοίρα έπαιξε άσχημο παιχνίδι στην οικογένεια του Μάνου Δασκαλάκη και της Ρούλας Πισπιρίγκου, που έχασε τα τρία αγγελούδια της με τον ίδιο, τραγικό τρόπο, προδομένα από την καρδιά τους.

Παρά τις προσευχές η 9χρονη Τζωρτζίνα «πέταξε» ψηλά, για να συναντήσει τις αδελφούλες της και οι τρεις μαζί πλέον να βρίσκονται στην αγκαλιά των Αγγέλων και από εκεί να στέλνουν δύναμη στους γονείς τους.

Η οικογένεια χτυπήθηκε για πρώτη φορά τον Απρίλιο του 2019, όταν έχασε την Μαλένα της, σε ηλικία 3,5 ετών. Τον Μάρτιο του 2020 βρήκαν χωρίς σφυγμό το 6μηνών κοριτσάκι τους μέσα στην κούνια τους, από σπάνια αγενεσία στον φλεβοκόμβο.

Λίγους μήνες μετά, το μεγαλύτερό τους παιδί, η Τζωρτζίνα υπέστη ανακοπή. Δόθηκε σκληρή μάχη στην ΜΕΘ του ΠΓΝΠ για να κρατηθεί στη ζωή. Και η Τζωρτζίνα τα κατάφερε. Διαγνώστηκε το πρόβλημα υγείας της και μεταφέρθηκε στην Αθήνα, όπου της εμφυτεύθηκε απινιδωτής για να αντιμετωπιστεί το πρόβλημα της καρδούλας της.

Δυστυχώς, όμως, ο Θεός την ήθελε κοντά του και την πήρε σήμερα το μεσημέρι, βυθίζοντας στο πένθος την οικογένειά της και συγκλονίζοντας όλη την πατραϊκή κοινωνία.

Πηγή: gnomip.gr

Όλη η επικαιρότητα