Αχαϊα

Πάτρα: Στις 30 Μαρτίου η απόφαση για τον πνιγμό της Σεμελης Αντύπα

Ακούστε το άρθρο

Για τις 30 Μαρτίου διέκοψε η δίκη για την υπόθεση που αφορά στον πνιγμό της Σεμέλης Αντύπα στην πισίνα του κολυμβητηρίου «Α. Πεπανός» στις 11 Μαρτίου 2014.

Η σημερινή διαδικασία ολοκληρώθηκε με την απολογία των κατηγορουμένων και στις 30 Μαρτίου αναμένεται η πρόταση του εισαγγελέα και η απόφαση.

Η μητέρα στρέφεται εναντίον του τότε προέδρου, του τότε αντιπροέδρου και του τότε προϊσταμένου Διεύθυνσης του Παμπελοποννησιακού Εθνικού Αθλητικού Κέντρου Πατρών (ΠΕΑΚ) και κατά ενός ακόμα προσώπου, το οποίο τη μοιραία μέρα εκτελούσε χρέη προπονητή στον Ναυτικό Όμιλο Πατρών.

Μεταξύ άλλων, στη μήνυση αναφέρεται πως την ώρα που έγινε το τραγικό περιστατικό στον χώρο του κολυμβητηρίου δεν υπήρχαν ναυαγοσώστες και νοσηλευτές, όπως προβλέπεται από τον νόμο, αν και σύμφωνα και με το καταστατικό, πρέπει να υπάρχουν στο ΠΕΑΚ τρεις ναυαγοσώστες και τέσσερις νοσηλευτές.

Το τραγικό περιστατικό, το οποίο βύθισε στο πένθος τον αθλητικό κόσμο, συνέβη στις 11 Μαρτίου 2014. Η άτυχη κοπέλα εντοπίστηκε στον πάτο της πισίνας από έναν φίλο της, καθηγητή φυσικής αγωγής, ο οποίος έτυχε να βρίσκεται στις κολυμβητικές εγκαταστάσεις την ίδια ώρα.

Πηγή: patrastimes.gr

Όλη η επικαιρότητα