Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας

Πάτρα: Θρήνος για τον θάνατο του 58χρονου δικηγόρου Γιάννη Καρελά – Σήμερα (15:00) η κηδεία του

gefyra.jpg
Ακούστε το άρθρο

Tον χαμό του 58χρονου δικηγόρου Γιάννη Καρελά θρηνεί η κοινωνία της Πάτρας.

Ηταν παντρεμένος με την Βασιλική Κάραλη με την οποία απέκτησε δυο παιδιά τον Παναγιώτη και την Αθανασία. Το σπίτι τους στην περιοχή της Πλατείας Ελευθερίας, ενώ το πατρικό του σπίτι ήταν στην περιοχή των Συχαινών.

Σοκαρισμένοι είναι και οι φίλοι του εφοριακοί με τους οποίους είχε σχέση συνεργασίας σε διάφορες υποθέσεις πελατών του, αλλά και σύντροφοί του από το χώρο της Αριστεράς.

O Γιάννης Καρελάς ήταν ένας από τους 300 που είχαν υπογράψει τη διακήρυξη για την ίδρυση δημοτικής παράταξης του ΣΥΡΙΖΑ.

Δεν έχουν γίνει ακόμη γνωστοί οι λόγοι που τον  οδήγησαν σε αυτή την τραγική κίνηση.

Η Νεκρώσιμος ακολουθία θα ψαλλεί αύριο στις 3 το απόγευμα από τον Ιερό Ναό του Αγίου Νικολάου Συχαινών.

Πηγή: thebest.gr


——————————

Νεότερη ενημέρωση 11:30: Στον 58χρονο Πατρινό δικηγόρο Γιάννη Καρελά ανήκει το πτώμα που ανασύρθηκε από τη θάλασσα στην περιοχή της γέφυρας Ρίου – Αντιρρίου ύστερα από πτώση στο κενό το πρωί της Παρασκευής. Ήδη έχουν ενημερωθεί οι οικείοι του.

Tραγικό θάνατο βρήκε ένας άνδρας περίπου 60 ετών το πρωί της Παρασκευής, καθώς έπεσε στο κενό από τη Γέφυρα Ρίου Αντιρρίου.

Σύμφωνα με πληροφορίες του patrisnews.com, ο -μέχρι στιγμής αγνώστων στοιχείων- άνδρας έγινε αντιληπτός μέσω κάμερας από τους υπαλλήλους της κοινοπραξίας «ΓΕΦΥΡΑ» να κινείται πεζός στη γέφυρα και ξαφνικά να πέφτει στο κενό.

Αμέσως κινητοποιήθηκαν λιμενικές και αστυνομικές Αρχές, προκειμένου να τον εντοπίσουν.

Τελικά, γύρω στις 11:45 εντοπίστηκε το πτώμα του και ανασύρθηκε από τη θάλασσα και ήδη μεταφέρθηκε για νεκροψία-νεκροτομή.

Ο 60χρονος ήταν κάτοικος εν ζωή Πατρών, ωστόσο τα στοιχεία του δεν έχουν γνωστοποιηθεί, καθώς ακόμα αναζητείται η οικογένειά του.

Π.Φωτ.

Όλη η επικαιρότητα