Αχαϊα

Πάτρα: Τι έδειξαν οι κάμερες για τους πυροβολισμούς σε καφετέρια στο κέντρο της πόλης

Σύμφωνα με το οπτικό υλικό το οποίο αναλύθηκε από τους αστυνομικούς της Ασφάλειας Πατρών, το θύμα τραυματίστηκε από όπλο που εκπυρσοκρότησε.
Ακούστε το άρθρο

Στοιχεία για τα αίτια των πυροβολισμών που σημειώθηκαν χθες βράδυ σε καφετέρια στον πεζόδρομο της Αγίου Νικολάου στην Πάτρα, με αποτέλεσμα τον τραυματισμό ενός ατόμου έδωσαν οι κάμερες ασφαλείας του καταστήματος.

Σύμφωνα με το οπτικό υλικό το οποίο αναλύθηκε από τους αστυνομικούς της Ασφάλειας Πατρών, το θύμα τραυματίστηκε από όπλο που εκπυρσοκρότησε.

Πως συνέβη το αιματηρό περιστατικό

Ο τραυματίας καθόταν μαζί με ακόμη τρία άτομα στον εσωτερικό χώρο, στο πατάρι της καφετέριας.

Ο ένας από την παρέα έδειξε στους άλλους ένα όπλο το οποίο εκπυρσοκρότησε την ώρα που το περιεργαζόταν, με αποτέλεσμα να τραυματίσει το θύμα ξυστά χέρι αλλά και να του προκαλέσει διαμπερές τραύμα στο πόδι.

Στη συνέχεια το τραυματισμένο άτομο μαζί με τα δύο από τα υπόλοιπα τρία μέλη της παρέας βγήκε από την καφετέρια. Ολοι τους επιβιβάστηκαν σε αυτοκίνητο και έφτασαν στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της Πάτρας όπου ο τραυματίας παρέμεινε στα επείγοντα ενώ οι φίλοι του αποχώρησαν.

Δεν έδωσε στοιχεία το θύμα

Ο τραυματίας νοσηλεύεται στο νοσοκομείο, χωρίς ωστόσο η κατάστασή του να εμπνέει ανησυχία.

Στην κατάθεση του στους αστυνομικούς δεν αποκάλυψε τον κάτοχο του όπλου.

Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για ψευδή κατάθεση και ακολούθησε η διαδικασία της σύλληψης του, ωστόσο με εντολή εισαγγελέα αφέθηκε ελεύθερος λόγω της νοσηλείας του.

Ψάχνουν το άτομο με το όπλο

Η αστυνομία αναζητά τον κάτοχο του όπλο, ο οποίος δεν έφυγε από την καφετέρια αμέσως μετά το ατύχημα  αλλά παρέμεινε για λίγη ώρα στο σημείο προκειμένου να περισυλλέξει τον κάλυκα καθώς και οποιοδήποτε άλλο στοιχείο μαρτυρά την ταυτότητα του ίδιου αλλά και του πιστολιού.

Γνωστό πρόσωπο της νύχτας 

Το θύμα κινείται στη νύχτα της Πάτρας και έχει  απασχολήσει στο παρελθόν τις αστυνομικές αρχές που συνεχίζουν να συγκεντρώνουν στοιχεία καθώς και οπτικό υλικό για την υπόθεση.

Αξίζει να σημειωθεί πως τον Σεπτέμβριο του 2021 άγνωστοι δράστες  είχαν κάψει το αυτοκίνητο της συντρόφου του στην οδό Γερμανού.

Πηγή: tempo24news

Όλη η επικαιρότητα