Αθλητισμός

Πάτρα: Την Κυριακή το Fight Night-European Champion Belt

14063_ph1.jpg
Ακούστε το άρθρο
Με εντατικούς ρυθμούς συνεχίζoνται οι ετοιμασίες για το ‘Fight Night-European Champion Belt’, μια σπουδαία διοργάνωση που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή το απόγευμα στην Πάτρα (κλειστό γήπεδο Απόλλωνα).
Κορυφαίοι μαχητές από την πόλη μας, από διάφορες περιοχές της Ελλάδας (Θεσσαλονίκη, Αγρίνιο, Βόλος, Πρέβεζα, Αθήνα), αλλά και από το εξωτερικό (Ιταλία, Μαρόκο, Γεωργία, Πολωνία) θα μονομαχήσουν για την κατάκτηση του Πανευρωπαϊκού επαγγελματικού τίτλου στο κικ-μπόξινγκ. Η διοργάνωση θα φιλοξενηθεί για πρώτη φορά στην Πάτρα και θα αποτελέσει ένα μοναδικό πολυθεάμα στον χώρο των πολεμικών τεχνών, πολύ διαφορετικό σε σχέση με ό,τι έχει παρουσιαστεί μέχρι τώρα.
Οι διοργανωτές είναι έμπειροι και καταξιωμένοι στο κικ-μποξινγκ και στα άλλα αθλήματα μάχης και υπόσχονται ένα απόγευμα που θα συναρπάσει. Ο λόγος για τους Αστραπή-Εκρηξη-Kariotis Team και ΑΟ Σπάρτακος-Karalis Team-Gazis Team.

Τα βλέμματα όλων αναμένεται να τραβήξουν οι μονομαχίες των δυο πατρινών πρωταθλητών, του Χάρη Γκάζη με τον Ιταλό Γκουλιέλμο Καράτα για τον Ευρωπαϊκό τίτλο της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας (W.K.A.) και του Αλέξη Καραλή με τον Αθηναίο Γιάννη Μπαλάση για την Επαγγελματική Ζώνη της Ελληνικής Ομοσπονδίας Μαχητικών Αθλημάτων.
Από τις υπόλοιπες αναμετρήσεις, ξεχωρίζει ο αγώνας ΜΜΑ (Μεικτές Πολεμικές Τέχνες) ανάμεσα στον Γεωργιανό Γκιόργκι Παπουναϊσβίλι και τον Δημήτρη Καραγιώργο από τον Βόλο, ενώ σημαντική μάχη θα γίνει και μεταξύ του ισχυρού Μαροκινού Ισμαελ Μπρουζίνι και του Εντμόνδου Παλτατζή από την Θεσσαλονίκη. Ολοι οι αγώνες θα είναι μέχρι τελικής πτώσης και το θέαμα και οι ενότητες που θα περιλαμβάνει το ‘Fight Night-European Champion Belt’, αναμένεται να συναρπάσουν και τον πλέον απαιτητικό θεατή.
* Το εισιτήριο κοστίζει 10 ευρώ, ενώ οι πύλες του κλειστού γυμναστηρίου του Απόλλωνα θα ανοίξουν στις 5.30μ.μ. Στις 6μ.μ. θα ξεκινήσουν τα ‘Pre-Games’ και στις 7.30μ.μ. το ‘Main Event’.
* Οι διοργανωτές θα δώσουν συνέντευξη Τύπου την Πέμπτη (3μ.μ.) στο ‘κλειστό’ του Απόλλωνα, ενώ την Παρασκευή θα γίνει και πάρτι-παρουσίαση των αθλητών σε γνωστο κλαμπ της Πάτρας.
* Εκτός από τους Χάρη Γκάζη και Αλέξη Καραλή, οι πατρινοί αθλητές που θα αγωνιστούν στην διοργάνωση ‘Fight Night-European Champion Belt’ είναι και οι Βίκτωρας Νικολόπουλος (δυο φορές πρωταθλητής και δυο φορές κυπελλούχος Ελλάδας), Μιχάλης Κατσένης (μια φορά πρωταθλητής Ελλάδας) και Κώστας Παπαναστασίου.
* ‘Ο τίτλος της κατάκτησης της Ευρωπαϊκής Ζώνης δεν είναι ένα τυχαίο γεγονός. Οι αθλητές δίνουν και την ψυχή τους, κάτω από το σύνθημα της ευγενούς άμιλλας και του υγιούς πρωταθλητισμού και ειναι αποφασισμενοι να τα δώσουν όλα μέσα στο ρινγκ’, τόνισε ο Κώστας Αντωνακόπουλος και πρόσθεσε: ‘Ο Ευρωπαϊκός τίτλος ψάχνει καταφύγιο και η Πάτρα είναι ο καλύτερος τόπος για να στήσει τον θρόνο του. Το ‘Fight Night-European Champion Belt’ είναι ένας θεσμός που ήρθε για να μείνει στην πόλη μας’.
ΜΟΥΣΙΚΗ, ΧΟΡΟΣ, ΓΙΟΓΚΑ ΚΑΙ ΤΑΕ ΚΒΟΝ ΝΤΟ!

Το πρόγραμμα της διοργάνωσης ‘Fight Night-European Champion Belt’ δεν θα περιλαμβάνει μόνο επαγγελματικούς αγώνες. Οσοι βρεθούν στο ‘κλειστό’ του Απόλλωνα θα παρακολουθήσουν και επιδείξεις τάε κβον ντο και γιόγκα από την Αστραπή και την Εκρηξη (Δάσκαλοι οι Κώστας και Αντώνης Αντωνακόπουλος), Brazilian Ζίου-Ζίτσου (από καταξιωμένους Δασκάλους που θα έρθουν Ελλάδα αποκλειστικά και μόνο για την διοργάνωση), αγώνες κικ-μποξινγκ, Grappling Fights (πάλη υποταγής), Ballet-Dance Precentation, RNB Dance και άφθονη μουσική από το Rock Band ‘Dear Rene’ και τον Γιώργο Ματσιούλα (μπάσο: Τάσος Νικολόπουλος, κιθάρα: Κώστας Μπρίνιας, ντραμς: Στέλιος Πεπινίδης). Το μενού θα περιλαμβάνει και φωτορυθμικά, ειδικά εφέ, video art, διαδραστικές ενότητες και εντυπωσιακές free style dancers.

Όλη η επικαιρότητα