Categories: Αχαϊα

Πάτρα: Tο αδιαχώρητο επικράτησε στο κέντρο σήμερα τελευταία Κυριακή του καρναβαλιού

Share

Πλήθος κόσμου έχει κατακλύσει από νωρίς το κέντρο της Πάτρας για μια καρναβαλική βόλτα σήμερα τελευταία Κυριακή του Καρναβαλιού.

Παρά το γεγονός ότι δεν πραγματοποιούνται παρελάσεις, οι επισκέπτες ήρθαν και πολλοί ξενύχτησαν στο κέντρο μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες, ενώ η βελτίωση του καιρού τις τελευταίες ώρες ενθάρρυνε όσους ήθελαν να επισκεφθούν το κέντρο, την πλατεία Γεωργίου και μαγαζιά.

Πραγματοποιήθηκε και το ιδιαίτερο έθιμο του Πατρινού, αυτό του Σοκολατοπόλεμου. Μικροί και μεγάλοι έπιασαν τη σοκολάτα και τα γλυκίσματα που πέταξαν οι Σοκολατορίχτες.

Πριν λίγο έκαναν την εμφάνισή τους στο κέντρο της Πάτρας δίνοντας μια χαρούμενη νότα στην ατμόσφαιρα λίγο πριν τη λήξη του φετινού Πατρινού Καρναβαλιού. Πολύς κόσμος έδωσε τη δική του “μάχη” σε αυτόν τον γλυκό “πόλεμο”.

Ιδιαίτερη αναφορά πρέπει να γίνει και στο χθεσινοβραδινό πάρτι στους δρόμους του κέντρου, όπου επικράτησε το αδιαχώρητο και το οποίο διήρκεσε μέχρι σήμερα τα ξημερώματα.

Με χορούς στη μέση του δρόμου και με τη μουσική από τα καταστήματα στο τέρμα, ο κόσμος διασκέδασε απτόητος από την ασταμάτητη βροχή.