Αχαϊα

Πάτρα: Το κόλπο για να μην πληρώνει τα ποτά που έπινε του βγήκε σε κακό

Ακούστε το άρθρο

Το περιστατικό συνέβη πριν από μερικές ημέρες σε μπαρ επί της οδού Ηρώων Πολυτεχνείου στην Πάτρα και προκάλεσε αίσθηση! Ο πρωταγωνιστής του επεισοδίου είναι γνωστός στην τοπική κοιωνία, που όμως φαίνεται πως αντιμετωπίζει προβλήματα και πιθανόν… δεν συνεχίζει όπως θα έπρεπε την ζωή του.

Πρόκειται για γόνο γνωστής Πατρινής οικογένειας με πατέρα που έχει περάσει με επιτυχία από την τοπική αυτοδιοίκηση, ο ίδιος διαζευγμένος αλλά που δεν έδειχνε να είχε οικονομικό πρόβλημα. Όμως τα τελευταία δύο καλοκαίρια στο συγκεκριμένο τουλάχιστον κατάστημα άφηνε «φέσια» με αποτέλεσμα να τον ανακαλύψουν και να αποφασίσουν να τον… βάλουν στην θέση του.

Είχε διαπιστωθεί πως ο εν λόγω Πατρινός για να πίνει χωρίς να πληρώνει, είχε κάνει το εξής κόλπο. Ζητούσε ποτό από τον έναν μπάρμπαν, συνέχιζε να πίνει, μετά πήγαινε στον επόμενο, έκανε ακριβώς το ίδιο και τελικά… πλήρωνε τον τρίτο από τον οποίον ζητούσε ποτό! Ουσιαστικά δηλαδή μπορεί να έπινε 5-6 ποτά «στην καθισιά» του αλλά πλήρωνε… μόνο το ένα!

Η διεύθυνση του καταστήματος αντιμετώπισε με μεγάλη προσοχή το θέμα. Μάλιστα αν και από πέρυσι υπήρχαν σοβαρές ενδείξεις, δεν είχαν πει το παραμικρό. Όταν κατάλαβαν όμως ότι και φέτος θα έκανε το ίδιο, αποφάσισαν να του κόψουν την φόρα. Ετσι ο μπάρμαν αρνήθηκε να τον σερβίρει (κατ΄εντολή της Διεύθυνσης) αφού ήταν βέβαιος πως… θα έκανε το ίδιο κόλπο!

Ο νεαρός άρχισε να φωνάζει και για λίγο η κατάσταση ξέφυγε μπροστά στους υπόλοιπους έκπληκτους πελατές. Όπως ανέφεραν αυτόπτες μάρτυρες έπεσαν μέχρι μπουνιές μέσα στο κατάστημα…

Πηγή: Εφημερίδα Κόσμος

Όλη η επικαιρότητα