Αχαϊα

Πάτρα: Με τον 59χρονο που απειλούσε να αυτοκτονήσει επικοινώνησε ο Ηλείος υφ. Εργασίας, Τάσος Πετρόπουλος

petropoulos.jpg
Ακούστε το άρθρο

Ναι στην επικοινωνία με τον 59χρονο που απειλούσε να αυτοκτονήσει όντας ταμπουρωμένος στο σπίτι του στην Παραλία, είπε ο Ηλείος υφυπουργός Εργασίας, Τάσος Πετρόπουλος, δείχνοντας με αυτό τον τρόπο τα ανθρώπινα αντανακλαστικά του.

Ο κ. Πετρόπουλος διαβεβαίωσε τον άνδρα που βρίσκεται σε απόγνωση ότι θα κάνει ό,τι μπορεί προκειμένου να λυθεί το θέμα των ενσήμων του.

Η κίνηση του υφυπουργού, την οποία κανείς δεν περίμενε, έκαμψε κάπως το φρόνημα του 59 χρονου, χωρίς ωστόσο μέχρι αυτή την ώρα να έχει παραδώσει το όπλο.

Ο 59χρονος συνταξιούχος, έφτασε στην απελπισία όταν, όπως ισχυρίζεται, του έκοψαν τα ασφαλιστικά του δικαιώματα για τρεις μήνες.

“Μίλησα με τον συνταξιούχο και  μου είπε το πρόβλημά του” λέει στο tempo24, o κ. Πετρόπουλος. “Μου ζήτησε να βγω στους τηλεοπτικούς σταθμούς και να δεσμευτώ ότι θα λυθεί το πρόβλημά του. Του είπα ότι αυτό δεν θα το κάνω, αλλά δεσμεύτηκα ότι θα δω το πρόβλημά του άμεσα και ότι αύριο το πρωί θα συγκαλέσω σύσκεψη και αμέσως μετά θα εκδοθεί δελτίο Τύπου. Άν ισχύουν αυτά που μου είπε, τότε νομίζω ότι δικαιούται αυτά που ζητάει καθώς προφανώς η εμπλοκή οφείλεται σε κάποιο γραφειοκρατικό πρόβλημα” τόνισε ο κ. Πετρόπουλος.

Όλη η επικαιρότητα