WEB tv Αχαϊα

Πάτρα: Βρέθηκε την ώρα του εσπερινού κλεμμένη λειψανοθήκη του Αγίου Χαραλάμπους

Η είδηση έγινε γνωστή την ώρα που ήταν σε εξέλιξη ο εσπερινός στον Ιερό Ναό, χοροστατούντος του Μητροπολίτη Πατρών κ.κ. Χρυσοστόμου.
Ακούστε το άρθρο

Παραμονή της εορτής του Αγίου Χαραλάμπους βρέθηκε η λειψανοθήκη του Αγίου που είχε κλαπεί προ ημερών από τον ομώνυμο Ιερό Ναό στα Τσουκαλέικα της Πάτρας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, που μεταδίδει το protothema.gr, οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Πατρών εντόπισαν και συνέλαβαν έναν άνδρα, ο οποίος φέρεται να ευθύνεται για την κλοπή της λειψανοθήκης που περιείχε από τμημα Ιερού Λειψάνου του Αγίου Χαραλάμπους.

Η είδηση έγινε γνωστή την ώρα που ήταν σε εξέλιξη ο εσπερινός στον Ιερό Ναό, χοροστατούντος του Μητροπολίτη Πατρών κ.κ. Χρυσοστόμου. «Είχα ένα προαίσθημα για να έρθω απόψε εδώ να λειτουργήσω», είπε με φωνή ο Μητροπολίτης Πατρών κ. Χρυσόστομος, ο οποίος ευχαρίστησε τους αστυνομικούς για τις έρευνές τους που είχαν σαν αποτέλεσμα να βρεθεί η λειψανοθήκη.

Αστυνομικοί παρέδωσαν την λειψανοθήκη την ώρα που ήταν σε εξέλιξη η λειτουργία του εσπερινού και ακολούθησε η περιφορά της εντός του ιερού ναού με τους πιστούς να προσκυνούν.

Όλη η επικαιρότητα