Χωρίς κατηγορία

Πάτρα: «Βροχή» από DNA υπόπτων για τη δολοφονία της 84χρονης Κωνσταντίνας Κουλούρη

atyxh.jpg

“Χορός” από DNA υπόπτων έχει στηθεί στην Ασφάλεια Πάτρας, προκειμένου να εντοπιστεί ο δράστης της στυγερής δολοφονίας της 84χρονης Κωνσταντίνας Κουλούρη την 1η Νοεμβρίου στην Πάτρα.

Σύμφωνα με πληροφορίες  οι αστυνομικοί έχουν εντοπίσει DNA στο σπίτι της άτυχης γυναίκας, το οποίο μέχρι σήμερα δεν έχει ταυτοποιηθεί. Ωστόσο οι αστυνομικοί της Ασφάλειας έχουν καταφέρει να συλλέξουν γενετικό υλικό από υπόπτους οι οποίοι έχουν ήδη προσαχθεί και τα αποτελέσματα αναμένονται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον.

Οι έρευνες καθυστερούν αφού η διαδικασίες ταυτοποίησης είναι εξαιρετικά χρονοβόρες και η λίστα αναμονής στα εγκληματολογικά εργαστήρια απαιτούν υπομονή. Να σημειωθεί πάντως οτι για τους αξιωματικούς της Ασφάλειας, “αποτελεί ζήτημα ύψιστης προτεραιότητας η εξιχνίαση του εγκλήματος” σε βάρος της 84χρονης μητέρας του γνωστού ναυτιλιακού πράκτορα Γιάννη Κουλούρη.

Η ηλικιωμένη γυναίκα βρέθηκε νεκρή, απο τον ίδιο της το γιο, δεμένη στα χέρια και στα πόδια στο σπίτι της στην οδό Θεμιστοκλέους. Ο θάνατός της οφείλεται σε ασφυξία που προήλθε απο το φίμωμα με μονωτική ταινία του στόματός της και της μύτης της από άγνωστο δράστη ή δράστες που επιχείρησαν να την ληστέψουν.

Όλη η επικαιρότητα