Χωρίς κατηγορία

Πάτρα: Ξανά υποψήφιος δήμαρχος ο Γιάννης Δημαράς – Τι είπε σε εκδήλωση της παράταξης “Τώρα για την Πάτρα”

dhmaras.jpg
Ακούστε το άρθρο

Τα χαρτιά του για τη στάση της παράταξης «Τώρα, για την Πάτρα», άνοιξε το βράδυ της Παρασκευής ο επικεφαλής της και δήμαρχος Πατρέων Γιάννης Δημαράς. Δήλωσε ότι η «παράταξη θα είναι παρούσα στις επόμενες δημοτικές εκλογές», προσθέτοντας εκτός κειμένου τη φράση “και εγώ προσωπικά”, αφήνοντας σαφώς να εννοηθεί ότι θα είναι ξανά υποψήφιος Δήμαρχος, ξαφνιάζοντας ακόμη και τους πιο στενούς του συνεργάτες, που δεν περίμεναν την ανακοίνωση.

Ο δήμαρχος μίλησε σε εκδήλωση της Δημοτικής Παράταξης που έγινε στην Αγορά Αργύρη σε ιδιαίτερα πανηγυρικό κλίμα.

Εκεί σημείωσε με νόημα πως: «Η παράταξή μας, και εγώ προσωπικά- θα είμαστε παρόντες στις ερχόμενες δημοτικές εκλογές. Η παράταξή μας θα είναι παρούσα στο μέλλον της πόλης, πάντα ανοιχτή σε συμπόρευση των ενεργών πολιτών από όλους τους πολιτικούς χώρους.

Η συμμετοχή στην Τοπική Αυτοδιοίκηση δεν μπορεί να είναι περιστασιακή αλλά στάση ζωής.»

Ανέφερε χαρακτηριστικά:

«Η αναβάθμιση της λειτουργίας της παράταξης με την επαναδραστηριοποίηση των μελών μας, είναι περισσότερο παρά ποτέ αναγκαία όχι μόνο για τη βελτίωση του δημοτικού έργου, αλλά και για την διαμόρφωση των συνθηκών που θα οδηγήσουν σε μια δεύτερη εκλογική νίκη των αυτοδιοικητικών δυνάμεων, προς όφελος της πόλης και της τοπικής μας κοινωνίας.

Παλέψαμε στα δύσκολα, καταφέραμε και διοικούμε το Δήμο στις πλέον αντίξοες συνθήκες, κάναμε πράξη την συμμετοχικότητα και τον πλουραλισμό των απόψεων, περάσαμε από συμπληγάδες και σταθήκαμε όρθιοι.Η παράταξή μας θα είναι παρούσα στις ερχόμενες δημοτικές εκλογές. Θα είναι παρούσα στο μέλλον της πόλης, πάντα ανοιχτή σε συμπόρευση των ενεργών πολιτών από όλους τους πολιτικούς χώρους.

Είναι ώρα να αναλάβουμε δράση και να φτάσουμε δυνατά το μήνυμά μας στην κοινωνία, να βρούμε νέους συμμάχους στον αγώνα μας για μια πόλη των ανεξάρτητων πολιτών και όχι των κομματικών αρχόντων.

Τώρα για την Πάτρα, όσο ποτέ άλλοτε.»

Όλη η επικαιρότητα