Αχαϊα

Πάτρα: Υπόθεση απόπειρας αυτοκτονίας μητέρας – “Την απέλυσε παιδικός της φίλος”

Ακούστε το άρθρο

«Προσπαθεί να ηρεμήσει, δεν θέλει να προχωρήσει την υπόθεση και εμείς σεβόμαστε την απόφασή της. Χαιρετίζουμε την στάση του υπουργείου Εργασίας που ενδιαφέρθηκε. Θέλαμε να πούμε στο υπουργείο Εργασίας να επανδρώσει την Επιθεώρηση Εργασίας να γίνονται έλεγχοι», δήλωσε στον Realfm 97,8 και στην εκπομπή «τεντιμπόηδες» ο Βασίλης Παπασημακόπουλος, μέλος της διοίκησης του Εργατικού Κέντρου της Πάτρας με αφορμή την υπόθεση μίας 50χρονης η οποία ήθελε να βάλει τέλος στη ζωή της επειδή απολύθηκε γιατί πήρε αναρρωτική άδεια.

Ο κ. Παπασημακόπουλος υπογράμμισε ότι «είναι τοπική επιχείρηση. Ο εργοδότης της, γυρίζοντας από την αναρρωτική άδεια, της την χρέωσε κανονική και την απέλυσε», τονίζοντας πως «την απέλυσε παιδικός της φίλος».

«Καθημερινά «σκάνε» στα χέρια μας τέτοιου είδους περιπτώσεις, υπάρχουν καθημερινά φαινόμενα στην Πάτρα. Σε λίγες μέρες θα «σκάσει» και άλλο εργασιακό θέμα αν δεν τα βρει με τον εργοδότη ο εργαζόμενος. Προσπαθούμε να βάλουμε μία τάξη. Αυτό που ζητάμε από το υπουργείο Εργασίας είναι να στείλει προσωπικό στην Επιθεώρηση Εργασίας, δεν επαρκούν τα άτομα», τόνισε ο κ. Παπασημακόπουλος.

Όλη η επικαιρότητα