Αχαϊα

Πάτρα:Διπλό νέο χτύπημα από τον πυρομανή εμπρηστή – Έκαψε 2 μηχανές

Ακούστε το άρθρο

Νεότερη ανάρτηση 08.39′

Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες ο δράστης όταν επιχείρησε να κάψει το φορτηγάκι που ήταν σταθμευμένο στην οδό Ικάρων κοντά στα Ταμπάχανα, έγινε αντιληπτός απο νεαρούς που ήταν στο σημείο οι οποίοι τον καταδίωξαν αλλά κατόρθωσε να τους διαφύγει.

Ωστόσο οι μάρτυρες του περιστατικού είδαν τα χαρακτηριστικά του εμπρηστή των οποίων περιέγραψαν στο ανακριτικό τμήμα της πυροσβεστικής.

Λίγο αργότερα ο άντρας χτύπησε στην πυλωτή της πολυκατοικίας η οποία βρίσκεται στην οδό Κορίνθου και Ιεροθέου . Αυτή την φορά κατάφερε να κάψει ολοσχερώς 2 μηχανές.

Πρώτη ανάρτηση 07.50′

Νέος νυχτερινός εφιάλτης για τους ιδιοκτήτες τριών οχημάτων – 2 μηχανών και ενός επαγγελματικού φορτηγού – αλλά και τους ενοίκους διαμερισμάτων κοντά στα οποία ήταν σταθμευμένα αυτά τη νύχτα που πέρασε.

Ο παρανοϊκός εμπρηστής σταθμευμένων οχημάτων στην Πάτρα την πρώτη φορά χτύπησε στη 1 μετά τα μεσάνυχτα βάζοντας φωτιά σε σταθμευμένο επαγγελματικό φορτηγάκι στην οδό Ικάρων 24 .

Στις 4 τα ξημερώματα χτύπησε εκ νέους βάζοντας φωτιά σε 2 μηχανές οι οποίες ήταν σταθμευμένες σε πυλωτή πολυκατοικίας στην οδό Κορίνθου και Ιεροθέου.

Επιτόπου έσπευσαν και στις 2 περιπτώσεις 2 οχήματα της πυροσβεστικής υπηρεσίας με 5 άντρες

Όλη η επικαιρότητα