Lifestyle

Πατρινός έμπορος αναζητά υπάλληλο για… ερωμένη!

paytras.jpg
Ακούστε το άρθρο

H οικονομική κρίση ανοίγει «ορέξεις» διαφόρων ειδών. Αυτό που μάθαμε ωστόσο ότι συνέβη σε κατάστημα της Πάτρας ξεπερνά κάθε φαντασία.Ο εν λόγω κύριος που μάλλον ψάχνει για νέες… φίλες παρά για εργαζόμενες κάνει γνωστό ότι αναζητά εμφανίσιμες νεαρές υπαλλήλους.

Ωστόσο όταν οι ίδιες εμφανίζονται για να ζητήσουν δουλειά αφού τους κάνει μια σύντομη εισαγωγή για τη φύση της εργασίας και τα μισθολογικά (δεν δίνει ασφάλιση) αρχίζει και… επεκτείνεται σε άλλες κατευθύνσεις.

Με βασικό επιχείρημα την ανεργία που… βρίσκεται στα ύψη, δείχνει την  πρόθεσή του να… καλπάσει και ο ίδιος με συντροφιά τις νεαρές που ψάχνουν για δουλειά! Το κάνει όμως πολύ έξυπνα ώστε καμία να μην μπορεί να τον κατηγορήσει ότι επιχειρεί να την εκμεταλλευτεί.

Το βασικό του επιχείρημα είναι ότι ήδη έχουν ενδιαφερθεί για τη θέση καλλονές οι οποίες του δήλωσαν ότι είναι διατεθειμένες να τα κάνουν όλα! Αν διαπιστώσει ότι το έδαφος με την υποψήφια υπάλληλο είναι πρόσφορο, προχωρά.

Αν όχι, μιλά με απαξιωτικό τρόπο για τον τρόπο με τον οποίο αντιμετωπίζουν τη ζωή οι νέες κοπέλες και λέει ότι θα ειδοποιήσει την ενδιαφερόμενη.Και περιμένει την επόμενη! Εκτός και αν κάποια τον καταγγείλει οπότε όχι μόνο δεν θα καταφέρει αυτό που θέλει αλλά θα βρεθεί και μπλεγμένος!

Και βέβαια δεν είναι ούτε ο πρώτος ούτε ο τελευταίος! Και ποιος δεν θυμάται το «κόλπο» που έκαναν δύο «επώνυμοι» κατά τα άλλα Πατρινοί για να διώξουν τις κοπέλες που θα προσελάμβαναν αφού πρώτα περνούσαν… δοκιμαστική περίοδο!

Ενώ είχε περάσει ένας μήνας από την πρώτη ημέρα της «δοκιμαστικής περιόδου» άρχισαν να τις… θωπεύουν ακόμη και σε «καυτά» σημεία! Αν κάποια ανταποκρινόταν θετικά… συνέχιζε στην εργασία της, αν όμως «τσίναγε», μετά από δύο ημέρες της ανακοίνωναν πως… δεν κάνει για τη δουλειά.

Όλη η επικαιρότητα