Αχαϊα

Πατρών – Πύργου: Σοκ για οδηγό αυτοκινήτου! Του ήρθε πάνω του μεγάλο κλαδί από δέντρο

Ακούστε το άρθρο

Ήταν λίγο πριν τις 2 το μεσημέρι της Δευτέρας. Ένα μεγάλο κλαδί από δέντρο, σπάει και πέφτει πάνω σε διερχόμενο όχημα. Οι επιβάτες του οχήματος παθαίνουν σοκ, αλλά ευτυχώς κανείς δεν τραυματίζεται, ούτε προκαλείται ατύχημα. Το περιστατικό συνέβη στην παλαιά εθνική οδό Πατρών – Πύργου, στο ύψος του Κάτω Αλισσού, στη στροφή προς την παραλία. 

Το μεγάλο δέντρο, υπάρχει εκεί πολλά χρόνια. Φαίνεται, όμως ότι μετά το περιστατικό, υπάρχει προβληματισμός, μήπως θα πρέπει να κοπεί, καθώς έχει γείρει επικίνδυνα προς το δρόμο.

Άμεσα έσπευσε στο σημείο, η Πυροσβεστική υπηρεσία από τον σταθμό της ΒΙΠΕ και ο αντιδήμαρχος Πολιτικής Προστασίας του δήμου δυτικής Αχαΐας Κώστας Ταπεινός, η υπηρεσία του οποίου συνεργάστηκε άριστα με την πυροσβεστική για την άμεση αποκατάσταση του προβλήματος. Στο σημείο βρέθηκε επίσης, από την πρώτη στιγμή και ο διοικητής του Αστυνομικού Τμήματος δυτικής Αχαΐας Χρ. Λαμπρόπουλος για την ασφαλή κυκλοφορία των οχημάτων, αλλά και ο αντιδήμαρχος Γρ. Μάλλιαρης.
Ο δρόμος έκλεισε για να απομακρυνθούν τα κλαδιά από το οδόστρωμα, ενώ η επιχείρηση διήρκεσε περίπου τρεις ώρες! Αξίζει να σημειωθεί, ο προβληματισμός για το μεγάλο δέντρο, καθώς όπως διαπιστώθηκε έχει γείρει επικίνδυνα προς την πλευρά της εθνικής οδού.

Πηγή: Tempo24

Όλη η επικαιρότητα