Ηλεία

Πύργος: Αγιο είχαν τρία άτομα σε τροχαίο στον κόμβο Αγ. Γεωργίου

Ακούστε το άρθρο

Άγιο φαίνεται ότι είχαν τρία άτομα που ενεπλάκησαν σε σοβαρό τροχαίο  τα ξημερώματα της Δευτέρας στον κόμβο της Αγ. Γεωργίου στον Πύργο, χωρίς ευτυχώς να υποστεί κανείς τους κάποιο σοβαρό τραυματισμό. Σημαντικές υλικές ζημιές υπέστησαν τα δυο οχήματα στα οποία επέβαιναν.

Ειδικότερα, τα δυο οχήματα συγκρούστηκαν πλαγιομετωπικά, με αποτέλεσμα από τη σφοδρότητα της σύγκρουσης το ένα εξ αυτών να καταλήξει σε τσιμεντένια κολώνα ηλεκτροφωτισμού, την οποία και «έκοψε». Σύμφωνα με πληροφορίες, το όχημα μάρκας BMW είχε κατεύθυνση από Αγ. Γεώργιο προς Πύργο και το Smart είχε κατεύθυνση από Αρχ. Ολυμπία προς Πύργο, με αποτέλεσμα και τη σφοδρή πλαγιομετωπική σύγκρουσή τους που οδήγησε το πρώτο στην κολώνα ηλεκτροφωτισμού. Στο BMW βρίσκονταν ένας άντρας και μια γυναίκα και στο Smart ένας άντρας. Παρά τη δυνατή σύγκρουση, οι τραυματίες μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο ΓΝ Ηλείας, όπου ύστερα από τις απαραίτητες εξετάσεις κρίθηκε πως ο τραυματισμός τους είναι ελαφρύς.

Στο σημείο βρέθηκαν άμεσα και άνδρες της Π.Υ. Πύργου προκειμένου να βοηθήσουν στον απεγκλωβισμό των τραυματιών, καθώς και η Τροχαία Πύργου προκειμένου να εξακριβώσει τις συνθήκες κάτω από τις οποίες έγινε το τροχαίο και να ελέγξει την κίνηση των διερχόμενων οχημάτων.

Νέο τροχαίο υλικών!

Ελάχιστες ώρες αργότερα σημειώθηκε ακόμα ένα τροχαίο υλικών περίπου στις 08:30πμ. Στην οδό Πατρών, στο οποίο ενεπλάκησαν ένα ΙΧ επιβατηγό και ένα δίκυκλο. Αποτέλεσμα της σύγκρουσης ο ελαφρύς τραυματισμός του οδηγού του δικύκλου, ο οποίος προληπτικά μεταφέρθηκε στο Γ.Ν. Ηλείας όπου και διαπιστώθηκε ο ελαφρύς τραυματισμός του. Στο σημείο βρέθηκε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ για τη μεταφορά του οδηγού, καθώς και η Τροχαία Πύργου για να ελέγξει τη ροή της κίνησης των διερχόμενων αυτοκινήτων.

Όλη η επικαιρότητα