WEB tv Ηλεία

Πατρών – Πύργου: Τραγωδία στο Ψάρι – Μια έγκυος νεκρή και τρεις τραυματίες σε τροχαίο (vid)

Ένα ΙΧΕ και ένα φορτηγό όχημα συγκρούστηκαν μετωπικά.
Ακούστε το άρθρο

Νεκρή ανασύρθηκε μια έγκυος γυναικά σε τροχαίο δυστύχημα, το οποίο σημειώθηκε λίγο πριν τις επτά το απόγευμα της Πέμπτης, στην Ε.Ο. Πύργου – Πατρών, στο ύψος του οικισμού Ψάρι, κοντά στην Βάρδα.

Ένα ΙΧΕ και ένα φορτηγό όχημα συγκρούστηκαν μετωπικά. Στο ΙΧΕ επέβαινε μια τριμελής οικογένεια.

Σύμφωνα με πληροφορίες του patrisnews νεκρή είναι η μητέρα 24 χρονών η οποία διένυε τον έκτο μήνα της εγκυμοσύνης της, ενώ ο -επίσης 26χρονος- σύζυγος της, διακομίσθηκε αρχικά στο Κ.Υ. Βάρδας, κι έπειτα στο Νοσοκομείο του Πύργου, όπου νοσηλεύεται. Το τετράχρονο παιδί της οικογένειας διακομίσθηκε στο Καραμανδάνειο – Γενικό Νοσοκομείο Παίδων Πατρών.

Ο οδηγός του φορτηγού τραυματίστηκε ελαφρά από τη σύγκρουση.

Ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, Αστυνομία και Πυροσβεστική έσπευσαν άμεσα στο σημείο του δυστυχήματος.

Η ανακοίνωση της αστυνομίας:

Από τους αστυνομικούς του Τμήματος Τροχαίας Ήλιδας, σχηματίσθηκε δικογραφία για θανατηφόρο τροχαίο δυστύχημα που συνέβη χθες το απόγευμα, στη Νέα Εθνική Οδό Πατρών-Πύργου, στο ύψος της Βάρδας.

Ειδικότερα, ένας ημεδαπός άνδρας οδηγώντας αυτοκίνητο με συνεπιβάτη την 24χρονη σύζυγό του και τον ανήλικο 4χρονο γιό τους, συγκρούστηκε με φορτηγό, που οδηγούσε έτερος ημεδαπός άνδρας, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό της γυναίκας και τους τραυματισμούς των δύο οδηγών, καθώς και του ανήλικου αγοριού.

Ο ανήλικος μεταφέρθηκε με σταθμό του ΕΚΑΒ στο Καραμανδάνειο Παιδιατρικό Νοσοκομείο Πατρών, ενώ οι δυο οδηγοί τραυματίες μεταφέρθηκαν στο Κ.Υ. Βάρδας και στο Γενικό Νοσοκομείο Πύργου.

Διενεργείται προανάκριση για τη διακρίβωση των αιτιών και συνθηκών πρόκλησης του τροχαίου δυστυχήματος.

Αφήστε μια απάντηση

Όλη η επικαιρότητα