Ηλεία Πολιτισμός

Παύλος Χαϊκάλης: Σε πρόβες με τον «Δούρειο Ίππο» – Μόνιμος κάτοικος Κατακόλου εδώ κι ένα μήνα…

«Έχω πρόταση για το Ηρώδειο το καλοκαίρι» είπε ο ηθοποιός μιλώντας σε τηλεοπτική εκπομπή
Ακούστε το άρθρο

Στο γεγονός της απόφασής του να εγκαταλείψει την Αθήνα -και να ζήσει στην γενέτειρά του, το Κατάκολο, αναφέρθηκε -για μια ακόμα φορά- μιλώντας σε τηλεοπτική εκπομπή ο Παύλος Χαϊκάλης.

Αυτή τη φορά ο γνωστός ηθοποιός μίλησε στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου στον Alpha για την απόφασή του και παράλληλα αποκάλυψε πως του έχει γίνει πρόταση να συμμετέχει το καλοκαίρι σε μια παράσταση στο Ηρώδειο αλλά και το ότι θα συμμετάσχει στη θεατρική παράσταση που πρόκειται ν’ ανεβάσει η Ομάδα Τέχνης «ΔΟΥΡΕΙΟΣ ΙΠΠΟΣ» στο θέατρο «Απόλλων» στον Πύργο.

«Από την Αθήνα έχω φύγει εδώ και έναν μήνα»…

«Από την Αθήνα έχω φύγει εδώ και έναν μήνα. Είμαι στο Κατάκολο της Ηλείας. Είχα πάρει εδώ και καιρό την απόφαση να γυρίσω στο χωριό μου γιατί ήθελα να αλλάξω τρόπο ζωής, καμία σχέση με γεγονότα κτλ, απλώς ήρθε μια συγκυρία πραγμάτων. Ήδη έχω μια πρόταση για μια παράσταση για το καλοκαίρι στο Ηρώδειο αλλά ακόμα το σκέφτομαι. Αυτή την περίοδο είμαι σε πρόβες, αφού συνέβη ένα δυσάρεστο γεγονός εδώ στον Πύργο», ανέφερε ο Παύλος Χαϊκάλης.

Πρόσθεσε πως «Ήταν μια έτοιμη δουλειά σε έναν ερασιτεχνικό θίασο αλλά υπήρξε ένα πρόβλημα υγείας ενός παιδιού και μου ζήτησαν να τον αντικαταστήσω γιατί θα διαλυόταν η δουλειά. Συμμετέχω σε αυτή τη διαδικασία για να μη διαλυθεί η δουλειά και θα παίξουμε κάποιες παραστάσεις στον Πύργο για δεκαπέντε μέρες όπως είναι τα ερασιτεχνικά θέατρα εδώ.

Θα δουλέψω με ερασιτέχνες και αυτό είναι μια πάρα πολύ ωραία εμπειρία, είναι κάτι που με ευχαριστεί ιδιαίτερα. Αυτή τη στιγμή περπατάω σε μια παραλία, κάνω βόλτες, είμαι με φίλους, αναπνέω τον καθαρό αέρα. Είμαι θα έλεγα σε μια φάση αποτοξίνωσης», είπε ο ηθοποιός για τα νέα δεδομένα στη ζωή του.

Εντατικές πρόβες για τη «Μακαρίτισσα μητέρα της κυρίας»

Η παράσταση στην οποία αναφέρθηκε ο Παύλος Χαϊκάλης δεν είναι άλλη από την «Μακαρίτισσα μητέρα της κυρίας», του Ζωρζ Φευντό, που ανεβάζει φέτος η Ομάδα Τέχνης Πύργου «Δούρειος Ίππος» και κάνει πρεμιέρα το Σάββατο 5 Μαρτίου 2022, στο «Απόλλων» σε μετάφραση Σταμάτη Μπαντούνα και σκηνοθεσία Παρασκευά Παπαπετρόπουλου.

Μάλιστα με ανακοίνωσή της η Ομάδα επιβεβαίωσε τα όσα ανέφερε ο Παύλος Χαϊκάλης.

«Ο πρόεδρος της ομάδας μας και πρωταγωνιστής του έργου κ. Βασίλης Αγγελόπουλος αποχώρησε για λόγους υγείας από την παράσταση και προχωρήσαμε σε αντικατάσταση. Τον ρόλο του κ. Αγγελοπούλου θα ερμηνεύσει ο κ. Παύλος Χαϊκάλης ο οποίος βρίσκεται ήδη σε εντατικές πρόβες με τους υπόλοιπους ηθοποιούς της παράστασης την κ. Παναγιώτα Ιωάννου, τον κ. Νίκο Καραμάνη και την κ. Νάνσυ Συντέτου», ανέφερε, μεταξύ άλλων, η ανακοίνωση.

Η εξομολόγηση του Παύλου Χαϊκάλη στην εφ. Πατρίς: «Η ζωή είναι μια ψευδαίσθηση…»

Όλη η επικαιρότητα