Πολιτική

Παύλος Χρηστίδης: «Θα συμμετέχω στο debate»

Η επιστολή του προς την Επιτροπή Δεοντολογίας, Εφαρμογής Καταστατικού και Πιστοποίησης (ΕΔΕΚΑΠ).
Ακούστε το άρθρο

Με επιστολή του προς την Επιτροπή Δεοντολογίας, Εφαρμογής Καταστατικού και Πιστοποίησης (ΕΔΕΚΑΠ) του ΚΙΝΑΛ, ο υποψήφιος για την προεδρία του κόμματος, Παύλος Χρηστίδης, δηλώνει την πρόθεσή του να συμμετάσχει στο debate μεταξύ των συνυποψηφίων του, ενώ σημειώνει την αναγκαιότητα εξάντλησης κάθε δυνατότητας συμμετοχής όλων των υποψηφίων.

Η επιστολή του Π. Χρηστίδη προς την ΕΔΕΚΑΠ έχει ως εξής:

«Θέμα: Διεξαγωγή debate υποψηφίων στις εσωκομματικές εκλογές του Κινήματος Αλλαγής

Αγαπητοί Σύντροφοι

Θα ήθελα να σας ενημερώσω ότι χθες Τρίτη 16 Νοεμβρίου, στη συζήτηση που έγινε μεταξύ του εκπροσώπου μου κ. Ν. Μπήλιου και των εκπροσώπων των συντρόφων Ν. Ανδρουλάκη, Π. Γερουλάνου, Χ. Καστανίδη και Α. Λοβέρδου, η ΕΡΤ εξέφρασε το ζωηρό της ενδιαφέρον να διοργανώσει debate την Δευτέρα 29 Νοεμβρίου.

Γνωρίζοντας την ευαισθησία σας στα θέματα της δίκαιης διαδικασίας και εκπροσώπησης για όλους τους υποψήφιους, σας ενημερώνω ότι σκοπεύω να συμμετάσχω στο debate. Το αντιλαμβάνομαι ως μια ευκαιρία να ακούσουν οι πολίτες τις καλοδουλεμένες θέσεις του Κινήματός μας για όλα τα ζέοντα θέματα. Για το λόγο αυτό, άλλωστε, είχα εισηγηθεί να εξετασθεί και η δυνατότητα συμμετοχής πολιτών στη συζήτηση αυτή. Το debate θα δώσει, επίσης, τη δυνατότητα στον προοδευτικό κόσμο της Ελλάδας που θα συμμετάσχει στις εκλογές της 5ης Δεκεμβρίου, να διακρίνει τι εκφράζει κάθε υποψήφιος, κι έτσι να πάει ενημερωμένος κι έχοντας προσωπική άποψη στην κάλπη.

Ελπίζοντας σε μια πολιτική συζήτηση που θα αναδείξει τον πλούτο των επεξεργασμένων προτάσεών μας, παραμένω στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε πρωτοβουλία πιστεύετε ότι μπορεί να βοηθήσει το δημόσιο διάλογο για τα θέματα της σύγχρονης σοσιαλδημοκρατίας, που αποτελεί τον ιδεολογικό πυρήνα του Κινήματός μας.

Θέλω, τέλος, για ακόμη μια φορά να επισημάνω πως πρέπει να εξαντλήσουμε κάθε δυνατότητα συμμετοχής όλων των υποψηφίων.

Με εκτίμηση,

Παύλος Χρηστίδης»

Όλη η επικαιρότητα